Traian Băsescu a semnat decretele de numire a miniștrilor la Externe și Cultură

| 18 noi, 2014

Presedintele Traian Basescu, a semnat marti, decretul prin care se ia act de demisia lui Teodor Melescanu din functia de ministru de Externe si decretul prin care Hegedus Csilla devine ministru al Culturii si vicepremier.

"De asemenea, domnul presedinte Traian Basescu a semnat marti, 18 noiembrie a.c., Decretul prin care se numeste domnul Mihnea-Ioan Motoc in functia de ministru al Afacerilor Externe", se mai precizeaza intr-un comunicat remis presei de Administratia Prezidentiala.

Astfel, interimatul premierului Victor Ponta la sefia Ministerului Culturii inceteaza. "Ceremonia de depunere a juramintelor de investitura va avea loc miercuri, 19 noiembrie a.c., dupa publicarea decretelor in Monitorul Oficial", se mai arata in comunicatul de presa al Administratiei Prezidentiale, fara a se preciza ora la care va avea loc evenimentul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ