TRAIAN BĂSESCU: Am primit solicitarea de a apăra două aeroporturi din Afganistan

| 05 sep, 2014

Preşedintele Traian Băsescu a declarat după închierea summitului NATO din Ţara Galilor că România a primit solicitari să preia paza a două aeroporturi, Kandahar şi Kabul.

"Am primit solicitări să preluăm şi paza a două aeroporturi, Kandahar si Kabul. Încă nu avem o hotărâre CSAT, discutăm acasă şi vedem dacă ne putem asuma preluarea pazei pentru un aeroport, ar însemna dislocarea a circa 400 militari. Atât timp cât probabil mii de militari ai NATO se vor roti pe teritoriul României pentru a-i garanta securitatea, România poate avea o abordare pozitivă macar faţă de unul din cele două aeroporturi, vom vedea, vom vedea şi care sunt costurile", a declarat Băsescu.

Ne-am făcut treaba, România e în siguranţă şi dacă cineva s-ar gândi să o apropie de situaţia de neisguranţă ar exista o reacţie năprasnică a organizaţiei", a adaugat Băsescu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ