Ludovic Orban: Suspendarea preşedintelui la final de mandat este o aberaţie, un non-sens

| 06 sep, 2014

Ludovic Orban a declarat că propunerea de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu, lansată de preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, i se pare 'pur şi simplu o aberaţie care aruncă în derizoriu instituţia referendumului de demitere'.

"Să demiţi un preşedinte care îşi termină mandatul la sfârşitul anului mi se pare o prostie fără margini. Probabil domnul Tăriceanu, în criză de idei, încearcă să iasă în faţă numai că de data asta a dat-o în bară rău de tot. Mai este o chestiune - să dai cu piciorul în cineva care este căzut la pământ, să te baţi cu un adversar care, practic, nu are niciun fel de posibilitate de reacţie. În 22 decembrie, Băsescu îşi termină mandatul, în România pe 2 noiembrie are loc primul tur al alegerilor prezidenţiale tocmai pentru înlocuirea lui Traian Băsescu cu un alt preşedinte. Mă şi mir că se dă importanţă unei astfel de declaraţii care este nu numai un non-sens, este o aberaţie constituţională şi o bătaie de joc la adresa cetăţeanului român, care astăzi trebuie să fie interesat pe cine alege preşedinte în următorii cinci ani', a declarat Ludovic Orban.

Citeşte şi: Tăriceanu anunţă începerea procedurii de SUSPENDARE a lui Traian Băsescu

În opinia sa, românii sunt 'sătui' de scandalul şi tensiunea permanentă dintre opoziţie şi putere care nu se mai termină, apreciind că românii sunt preocupaţi de cel pe care îl vor alege preşedintele României pe următorii cinci ani.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 sep, 2014
Ba nu-i prostie deloc
Basescu trebuie pedepsit pentru porcariile lui. Si pentru bataia de joc plina de dispret la adresa unui popor intreg. Sa-l suspende, fie si in ultima zi, ca asa merita !
07 sep, 2014
nastratin hogea
tariceanu
voi ori sinteti batuti in cap ori prosti din nastere; ludovic orban are dreptate, pt faptul ca ca romanii nu vad punctul principal: binele tarii si al poporului, si alegerea unui presedinte si a unui prim ministru care sa SERVEASCA SI SA LUCREZE CU ADEVARAT PT. BINELE SI BUNASTAREA POPORULUI SI A TARII, SI NU PT A DUCE LUPTE PERSONALA IMPOTRIVA UNUI OM , PRESEDINTELE TARII . IN LOC SA FACA ASTA EI FAC CA CREDIBILITATEA TARII SI POPORULUI SA SE DUCA DE RIPA; NU-I DE MIRARE CA OCCIDENTALII NE CONSIDERA PARIA EUROPEI. PS. CIND AM ZIS EI, M-AM REFERIT LA VICTORINA VIORICA POANTA SI CLOVNUL NR 2 , TARIICEANU

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ