Blaga, despre suspendarea propusă de Tăriceanu: Este o fumigenă

| 06 sep, 2014

Liderii ACL, Klaus Iohannis şi Vasile Blaga, au declarat că propunerea de suspendare a lui Traian Băsescu, venită din partea lui Călin Popescu-Tăriceanu este o ''fumigenă' menită să distragă atenţia electoratului de la 'rateurile' PSD şi ale aliaţilor săi.

''Deocamdată am auzit doar de un fel de fumigenă din partea domnului Tăriceanu. Domnia sa să facă bine să depună documentele de suspendare şi apoi discutăm', a declarat liderul PNL, Klaus Iohannis, candidatul ACL pentru preşedinţia României.

Liderul PDL, Vasile Blaga, a opinat că tema suspendării preşedintelui Băsescu este 'o temă absolut falsă', lansată pentru a 'arunca praf în ochii românilor'.

Citeşte şi: Tăriceanu anunţă începerea procedurii de SUSPENDARE a lui Traian Băsescu

''Eu cred că domnul Tăriceanu şi domnul Ponta sunt înţeleşi. Ridică această temă absolut falsă pentru a arunca praf în ochii românilor, să nu discutăm despre ce face Ponta, despre rateul cu comisarul european care se prefigurează, să nu discutăm despre căderea economică a României, să nu discutăm despre lipsa locurilor de muncă, să discutăm despre orice altceva doresc dânşii, doar ca să rămână în vechea dispută pe care şi-o doresc din răsputeri Ponta-Băsescu. Pe noi această dezbatere nu ne interesează şi nu există', a spus Vasile Blaga.

Ambii lidei politici au afirmat că au încredere în primarii aleşi pe listele PNL şi PDL, care nu vor migra spre alte formaţiuni politice. ''Am foarte mare încredere în primarii mei', a spus Klaus Iohannis.

Blaga a menţionat că, de altfel, din partea primarilor a venit propunerea de a-şi declara adeziunea la partidele cu care au câştigat alegerile, fie că este vorba despre PDL Şi PNL, fără ca să îi oblige cineva.

Liderii ACL au anunţat că lansarea oficială a candidaturii lui Klaus Iohannis la preşedinţia Românei va avea loc în 27 septembrie, în Piaţa Victoriei din Bucureşti, unde sunt aşteptaţi 50.000 de simpatizanţi, urmând ca în luna octombrie să aibă lor patru mitinguri naţionale, în 11 octombrie la Constanţa, 18 octombrie la Iaşi, 25 octombrie la Cluj şi 26 octombrie la Timişoara.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ