Blaga: Până acum avem peste 600.000 de semnături pentru Iohannis. Luni vor fi peste un milion

| 05 sep, 2014

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, la Braşov că până în prezent organizaţiile PNL şi PDL au strâns peste 600.000 de semnături de susţinere a candidatului ACL la Preşedinţie, Klaus Iohannis, afirmând că până luni vor fi centralizate peste un milion de semnături.

Blaga a fost întrebat câte semnături au fost strânse la nivelul ACL până la acest moment.

 

”Peste 600.000, cu ce au mai adus aproape 750.000, cred că luni vor fi peste un milion. Treburile merg bine”, a spus Vasile Blaga, la Braşov, unde au avut loc şedinţe ale BPN al PNL şi BPN PNL-PDL.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 sep, 2014
tyrex
Lui idiotul de postac "fara creier"
Auzi bai dobitocule dar mata si tactu nu sunt pensionari? Spalat pe creier si idot paranoic esti tu cretinule lipsit de educatie, respect plin de cocaina in creierul ala de rahat.Ai merita sincer o pereche de palme sa-ti rasune fata nesimtitule , Sa te adresezi cu cuvintele folosite impotriva i unor oamnei batrini la tactu si la mata care au facut un bou ca tine.Copil oligofrenic ce esti sa ai parte de aceleasi cuvinte si acelas tratament si tu DACA O SA AJUNGI LA BATRANETE potaie.
06 sep, 2014
tyrex
Pentru mata buldog cretin si arogant, o sa strangi tu atatea samnaturi poate cu toti mortii din cimitire, ca nu vad cine sa semneze pentru sasalul ala idiot care nu stie sa lege doua cuvinte. In plus e mana moarta ca nu poate trece inaintea amantei Udrea sub nici o forma ca va baga bashinescu pe toti la puscarie. Vrei sa licitezi aiurea dar nu mai pacalesti pe nimeni kriminal portocaliu, ti-ai schimbat chelia dar naravul ba. Siktir gunoiule crezi ca romanii au uitat asa repede de guvernarea kriminala a portocaliilor? Ia-l de mana pe sasalul ala imbecil si aruncativa cu un pietroi de gat in Dambovita sa faceti macar un bine in viata voastra de talhari. Dispareti viermilor.
05 sep, 2014
agnnes
oare cate din acele semnaturi sunt false, cate ale celor decedatii ...deja ne-am obisnuit cu apunaturiile , Partidului PDL, PMP... etc puteti sa va impartiti in cate partide, partidulete doriti, nu veti prostii romanul, voi va-ti impartit ptr a putea avea cat mai multe voturi... consider ca ce se naste din pisica, tot soarecii mananca, asa ca indiferent sub ce blana va ve-ti ascunde, tot fiinte fara suflet sunteti ...mi-as dori ca sa ajungeti sa aveti procentajul partidului PNTCD, la cat mai multe voturi in minus
05 sep, 2014
Fara creier
Stimata pensionara, la alegeri o veti lua pe coaja. Singurii votanti ai lui Ponta sunt pensionarii spalati pe creier de Romania Tv si Antena 3

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ