Vasile Blaga: Iohannis, primarul care şi-a occidentalizat oraşul înainte ca România să intre în UE

| 06 sep, 2014

Vasile Blaga a declarat că este alături de primarul Sibiului în bătălia electorală pentru că este omul care şi-a occidentalizat oraşul înainte ca România să fi intrat în Uniunea Europeană.

Vasile Blaga a anunţat că a adunat până sâmbătă circa 750.000 de semnături pentru susţinerea candidaturii lui Klaus Iohannis şi a estimat că luni vor fi peste un milion.

Prezent la reuniunea Ligii Aleşilor Locali ai ACL de la Poiana Braşov, în cadrul căreia a fost votată în unanimitate o rezoluţie pentru susţinerea candidaturii lui Klaus Iohannis la preşedinţia României, liderul PDL a precizat că este alături de primarul Sibiului în bătălia electorală pentru că este omul care 'şi-a occidentalizat oraşul înainte ca România să fi intrat în Uniunea Europeană', dar şi pentru că are o atitudine şi un discurs elegant şi civilizat, nu jigneşte şi nu se 'bagă în mocirlă'.

Citeşte şi: Gabriel Oprea: UNPR a strâns un milion de semnături pentru susţinerea candidaturii lui Victor Ponta

Vasile Blaga a apreciat că 'noii pesedişti' sunt mai răi decât cei vechi şi a adăugat că ACL are obligaţia de a nu lăsa România pe mâna acestora. Liderul PDL a mai spus că ACL nu a fost conceput doar pentru alegerile prezidenţiale, ci a fost gândit ca o structură politică menită să dăinuie foarte mulţi ani de aici înainte.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ