Gabriel Oprea: UNPR a strâns un milion de semnături pentru susţinerea candidaturii lui Victor Ponta

| 06 sep, 2014

Gabriel Oprea, preşedintele Uniunii Naţionale pentru Progresul României, a declarat că UNPR a strâns un milion de semnături pentru susţinerea candidaturii premierului Victor Ponta la Preşedinţie.

"Am fost primii care am anunţat că îl susţinem pe Victor Ponta să fie preşedintele României, am spus chiar că are obligaţia să fie preşedintele României. Din când în când, istoria dă fiecărui popor şansa de a-şi schimba destinul. În 1989, românii au avut o astfel de şansă şi au ştiut să-şi transpună aspiraţiile în realitate. Avem ocazia să facem pasul decisiv către o nouă generaţie, către o nouă mentalitate şi către o nouă etapă de stabilitate pe termen lung şi prosperitate pentru toţi românii. Îmi doresc să avem un preşedinte al tuturor românilor, un preşedinte tânăr, din generaţia care a schimbat destinul ţării la Revoluţie şi care astăzi poate schimba în bine soarta României'', a spus liderul progresiştilor.

Citeşte şi: VICTOR PONTA, despre toţi adversarii din cursa prezidenţială

Totodată, el a afirmat că premierul Victor Ponta este singurul candidat pe care UNPR îl va susţine pentru Preşedinţia României.

'Noi avem o alianţă politică cu PSD, suntem într-un proiect de centru-stânga. UNPR are o alianţă politică până în 2020 cu PSD, suntem partide de stânga şi considerăm că obiectivul strategic al acestei alianţe este câştigarea Preşedinţiei de către Victor Ponta. Interesul naţional al României înseamnă stabilitatea politică şi economică a României. Victor Ponta va fi primul preşedinte care a transpus deja valorile stângii, dar şi pe cele ale dreptei, în măsuri economice şi guvernamentale eficiente. Va fi - după mult timp - un preşedinte care îşi începe mandatul având de partea sa o majoritate stabilă în Parlament şi un Guvern care îi împărtăşeşte valorile şi obiectivele', a mai spus Oprea.

Citeşte şi: Victor Ponta: Peste cinci ani mă văd asigurând preşedinţia semestrială a Uniunii Europene

Uniunea Naţională pentru Progresul României a anunţat, la sfârşitul lunii aprilie, lansarea unei campanii de strângere de semnături pentru susţinerea candidaturii lui Victor Ponta la funcţia de preşedinte al ţării.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ