DEZVĂLUIREA lui Klaus Iohannis. De ce nu are copii?

| 04 sep, 2014

Klaus Iohannis a declarat în timpul unei emisiuni televizate că el şi soţia sa au hotărât să-şi investească banii de-a lungul timpului în case, şi nu în copii. Motiv pentru care a stârnit numeroase reacţii acide printre actualii să contracandidaţi la prezidenţale, şi nu numai.

Klaus Iohannis se află joi la Reşiţa, la o întâlnire cu membrii şi simpatizanţii ACL. În Caraş-Severin, preşedintele ACL a lămurit şi declaraţia referitoare la copii şi investiţii în imobile, unul dintre domeniile în care PSD l-a atacat puternic. Întrebat dacă regretă afirmaţiile, Iohannis a declarat că şi-ar fi dorit să investească în proprii copii, însă el şi soţia sa nu au putut să aibă urmaşi.

„Nu regret acele afirmaţii şi nici nu le-am făcut, deci nu am ce regreta. Eu am spus că, din păcate – ca să nu înţeleagă cineva că intenţionat nu avem copii -, nu avem copii. Nu s-a putut. Şi atunci am avut resurse pentru altceva. Eu mi-aş fi dorit mai mult decât orice să investesc aceste resurse în copiii proprii, dar nu a fost să fie. Faptul că PSD a întors-o invers e o mârlănie fără margini”, a declarat Iohannis potrivit ştiripesurse.ro.

Citeşte şi: Iohannis îi vrea pe primari în închisoarea ACL. Cheile sunt la Băsescu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 sep, 2014
Stefan
Castiga banii tai !
Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ