Antonescu ii dă teste de anti-băsism lui Iohannis

| 04 sep, 2014

Crin Antonescu suferă însă de orbire liber asumată şi îşi savurează noul rol de inspector cu antibăsismul care, să fim drepţi, este mult mai comod decât acela de candidat pentru Cotroceni. Singurii nemulţumiţi rămân doar liberalii săi din Pacific, care nu pot să înţeleagă că pentru Antonescu campania prezidenţială era prea obositoare.

Precum soldaţii japonezi uitaţi prin Pacific şi pe scena politică românească există insule de liberali antonescieni care nu au aflat (sau refuză să accepte) că au pierdut şi războiul lor s-a încheiat o dată cu înfrângerea lui Crin Antonescu.

Toţi aceştia însinguraţi şi inadecvaţi aşteaptă cu înfrigurare întoarcerea exoticului personaj, pentru a intra dar mai ales pentru a câştiga cursa prezidenţială. Şocant nu este atât faptul că nu realizează nici în prezent dimensiunea dezastrului în care a fost lăsat PNL cât încăpăţânarea acestora de a-l exonera pe Antonescu de orice vină pentru ceea ce s-a întâmplat cu partidul.

Citeşte şi: Klaus Iohannis preia modelul PDL – conducerea oamenilor prin teroare de partid

Pentru aceşti naivi suferinzi de optimism incurabil, Antonescu nu a căzut fără glorie pe frontul bătăliei anti-Băsescu ci doar se odihneşte cu faţa în sus, rumegând visător un fir de iarbă şi pregătind geniala strategie a revenirii sale în fruntea PNL. Nu ne vom mira deci că pe reţelele sociale încă persistă materiale de propagandă care-l descriu pe „candidatul” Antonescu ca pe un soi de Lazăr al politicii româneşti, resuscitat din starea de cadavru politic şi reprezentând şansa României pentru un viitor luminos.

Spre marea disperare a acestei bisericuţe sectante, Antonescu şi-a mai declinat o dată competenţele în materie, declarând la televiziunea preferată a preşedintelui că nu-şi mai depăşeşte condiţia de simplu votant, cu mofturile de rigoare, desigur. Păstrând râca de rigoare, dar şi o distanţă precaută, mazilitul Antonescu are pretenţia să-i dea, înaintea votului, certificate de antibăsism lui Klaus Iohannis. ”Nu cred că vor mai apărea lucruri spectaculoase la startul campaniei. O spun încă o dată, este absolut exclusă sub orice formă candidatura mea”, a precizat Antonescu, spre disperarea fanaticilor săi, mai sus menţionaţi.

Citeşte şi: Iohannis îi vrea pe primari în închisoarea ACL. Cheile sunt la Băsescu

Referitor la meritele rivalului său, Antonescu a condiţionat votul pentru Klaus Iohannis,astfel: „Cu cine nu voi vota: cu vreun băsist sau cu vreun pesedist. Îl urmăresc cu atenție pe Klaus Iohannis. Este un candidat căruia sper să-i pot acorda votul meu, dar nu e obligatoriu. Am speranța că are o șansă la votul meu”.

Remarca fostului lider ajuns simplu membru de partid este ridicolă, mai ales în contextul în care este făcută. Nu trece o zi fără ca lui Iohannis să nu i se aducă acuzaţii şi dovezi suplimentare în ceea ce priveşte colaborarea cu Traian Băsescu. După ce s-a compromis cu minciuna vizitei la Vila Lac, Iohannis este mai nou ridiculizat de fotografiile care îl înfăţişează pe consilierul prezidenţial Iulian Chifu strecurându-se în sediul ACL din Modrogan, pe uşa din dos. Crin Antonescu suferă însă de orbire liber asumată şi îşi savurează noul rol de inspector cu antibăsismul care, să fim drepţi, este mult mai comod decât acela de candidat pentru Cotroceni. Singurii nemulţumiţi rămân doar liberalii săi din Pacific, care nu pot să înţeleagă că pentru Antonescu campania prezidenţială era prea obositoare chiar şi când avea în spate două echipe de partid, darămite acum, când o improbabilă candidatură ar presupune din partea sa un efort considerabil.

Că doar nu-l putem confunda pe Antonescu cu fostul său coleg, europarlamentarul Mircea Diaconu. Măcar pentru că Antonescu nu ştie să conducă...

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 sep, 2014
romi
recapitulare
Crin a tradat. De mai multe ori si in directii neasteptate. Cu USL cu PPE samd. Cine il mai crede de bune intentii? L-a lasat pe Iohannis sa se descurce si a tradat din nou. Drumul e spre iad.
05 sep, 2014
ferenczy-comunicator
posibil....
dar Ponta da lectii de dedublare...
in calitate de sot,acum,de PM si deputat altadata,propune ca si comisar pe prietena sotiei...
dupa Sova,Cazanciuc,Nitu, etc...ce mai conteaza
familia si acolitii trebuie ajutati..pentru Romania

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ