Gabriela Firea: Triada Băsescu-Iohannis-Blaga sabotează România la Bruxelles

| 04 sep, 2014

Vicepreşedintele PSD Gabriela Firea afirmă, într-o declaraţie de presă difuzată joi, că 'triada Băsescu-Iohannis-Blaga sabotează România la Bruxelles'.

'În timp ce toată lumea luptă pentru ca România să obţină un portofoliu cât mai important la Bruxelles, triada Băsescu-Iohannis-Blaga face rău ţării în mod deliberat. Dacă România ratează şansa aceasta, atunci vina este exclusiv a acestor oameni care şi-au făcut o misiune din a-şi sabota propria ţară pentru interese meschine de grup', declară senatoarea PSD într-un comunicat.

Gabriela Firea precizează că, potrivit Legii 373/2013, dreptul de a nominaliza comisarul european aparţine Guvernului, 'nu lui Băsescu, nu lui Iohannis, nu lui Blaga'.

Citeşte şi: Cine este Corina Creţu, propunerea premierului Victor Ponta pentru funcţia de comisar european

'Gestul lui Traian Băsescu de a-l suna pe Jean-Claude Juncker şi de a-l dezinforma cu privire la dreptul Guvernului de a nominaliza persoana care va ocupa un post de comisar european din partea României este după acelaşi model din 2012, când Băsescu a minţit-o pe cancelarul Angela Merkel, spunându-i că în Constituţia României nu există procedura suspendării preşedintelui', mai susţine vicepreşedintele PSD.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ