Emil Hurezeanu: Se împlinește profeția lui TRAIAN BĂSESCU

| 04 sep, 2014

Emil Hurezeanu consideră că preşedintele Traian Băsescu se poate simţi răzbunat deoarece i s-au adeverit profeţiile din 2005 la final de mandat.

Jurnalistul crede că starea de conflict din perimetrul Mării Negre va deveni un nou nod de interese strategice româno-turce susţinute de americani. '

"Discursul domniei sale din 2005 se referea la conflictele îngheţate din perimetrul fostei Uniuni Sovietice. La nevoie, a întăririi unei relaţii bilaterale cu Statele Unite, nu a spus-o niciodată dar între timp ne-am dat seama de ce, pentru că, în interiorul Alianţei Nord-Atlantice sau a Uniunii Europene, relaţiile sunt mai complicate. Iată, ce întâmplări complicate: ruşii anunţă în noiembrie manevre mari, la ei, la graniţa cu Ucraina, cu avioane, cu artilerie grea, şamd. NATO organizează şi ea, în Ucraina, o manevră militară. Interesant cine nu participă: ungurii cehii, slovacii. Sunt acolo bulgarii, moldovenii, germanii, norvegienii, şamd", a spus Emil Hurezeanu, la Digi 24.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ