Cristian Diaconescu: Am pornit în această candidatură, ca un rebel, având alături un alt rebel, Traian Băsescu

| 03 sep, 2014

Fostul candidat al alegerilor prezidenţiale al PMP, Cristian Diaconescu, scrie pe blogul său că a pornit în cursa prezidenţială ca un rebel, având lături un alt partener, alt rebel hotărât să nu facă nici un compromis, Traian Băsescu.

"Am pornit în această candidatură, ca un rebel, de unul singur având alături un alt partener, alt rebel hotărât să nu facă nici un compromis, Traian Băsescu", scrie Cristian Diaconescu.

"Chiar dacă mi-au închis mediatic orice cale de a putea transmite un minim mesaj, am continuat. Vă amintiți, singurul care se pronunța în favoarea mea era șeful statului. Împotriva tuturor…pentru că țara trebuie apărată și cine putea fi mai în cunoștiință de cauză dacă nu Președintele".


Partidul politic care m-a propus a decis să schimbe candidatul. Într-o democrație este un gest normal. Am respectat aceasta decizie și am încercat să continui dar mobilizarea împotriva mea a devenit vehementă, mai spune fostul candidat al PMP.

Rămân neclintit în convingerea că fără lege și ordine un stat de drept nu poate exista, nu poate avea o orientare pro-occidentală.Știu că îi enervez pe mulți și sunt deseori incomod.

Nu mă îndepărtez de partidul pe care l-am creat: ar fi lipsit de onoare. Nu fug; eventual îl schimb într-o formă mult mai apropiată de convingerile mele.

Respect deciziile luate inclusiv în legătură cu un alt candidat la Președintie. Așa este corect și nu mă pot opune tocmai eu unui demers democratic. Dar nu îmi abandonez nici proiectele pentru că România, pe care am reprezentat-o ani întregi, este azi la răscruce.

Așa că prieteni, vă rog acordați-mi acest vot de încredere, aici… nu la urne. Acceptați-mi motivele și bazați-vă pe mine pentru a continua lupta pentru acest stat ce merită respect. Pentru România.

Merităm mai mult. Cred asta cu tărie și acesta e motivul pentru care, acceptând situația actuală, îmi construiesc strategic un alt drum prin care pot fi alături de țara mea. Alături de voi toți. De România.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ