Băsescu: OMV Austria va fi partenerul nostru atât timp cât interesul naţional este servit cu prioritate

| 03 sep, 2014

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, că cei de la OMV Austria vor fi partenerii ţării noastre atât timp cât interesul naţional al României este servit cu prioritate.

'Deşi am spus-o oficial, vreau să o spun şi public, pentru că sunt foarte multe informaţii de presă în care OMV Austria pare a lansa politici care nu sunt în favoarea statului român. O spun deschis, direct, le-am transmis mesajul că vor fi partenerii noştri atât timp cât interesul naţional al României este servit cu prioritate', a afirmat Traian Băsescu, la Aerodromul Tuzla, cu prilejul unei vizite efectuate la platforma de foraj Ocean Endeavor din Marea Neagră, operată de ExxonMobil şi Petrom.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 sep, 2014
mirela
Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ