Klaus Iohannis: În prezent nu se poartă negocieri pentru turul II al prezidenţialelor

| 04 sep, 2014

Liderul PNL, Klaus Iohannis, candidatul ACL la preşedinţia ţării, a declarat că pentru turul II al alegerilor prezidenţiale nu se poartă negocieri în prezent între partidele de dreapta de pe scena politică românească.

"Nu se poartă în prezent negocieri pentru turul al doilea şi vom vedea dacă se vor purta negocieri după primul tur. Trebuie, bineînţeles, că preşedintele este ales de oameni şi nu de partidele politice. S-a văzut la toate alegerile că electoratul nu urmează pentru turul al doilea, neapărat, pe cel pe care l-au votat în primul tur', a spus Klaus Iohannis, citat de Agerpres.

Pentru candidatul ACL este mult mai important să aibă alegătorii de partea sa, însă, dacă, în paralel, vor avea loc şi unele înţelegeri politice, transparente, acestea nu vor fi excluse.


'Ţinta mea nu sunt alianţele politice, ci voturile oamenilor care cred că eu pot să fiu preşedintele mai bun', a afirmat Klaus Iohannis.

Liderul liberalilor a participat joi, la Reşiţa, la o întâlnire cu reprezentanţii PNL şi PDL din Caraş-Severin, unde a susţinut o conferinţă de presă, alături de vicepreşedinţii PNL Sorin Frunzăverde şi Marcel Vela, care este şi liderul filialei judeţene a PNL, precum şi de preşedintele organizaţiei judeţene a PDL, Valeria Schelean.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ