VICTOR PONTA: Investiţia cea mai importantă pentru mine sunt copiii

| 05 sep, 2014

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, joi seara, că investiţia cea mai importantă pe care consideră că a făcut-o în ultimii ani o reprezintă copiii săi, pentru că nu există altceva care să rămână după un om.

 

'Numai copiii mei, nu cred că există ceva care rămâne pe lume după un om, decât copiii. Şi, cât pot, îmi ajut mama, îmi ajut familia. Dacă nu ai familie, dacă nu ai părinţi, fraţi, copii, prieteni, pentru ce trăieşti ? Pentru că nu poţi să te îngropi nici cu case, nici cu maşini, nici cu cine ştie ce. Uitaţi-vă, îmi pare rău, Dumnezeu să-l odihnească, Dinu Patriciu a murit, la ce-i mai folosesc averile ? Singurul lucru care rămâne după noi sunt copiii, bineînţeles', a afirmat premierul la Antena 3, întrebat în ce a investit în aceşti ani, pornind de la ce a afirmat Klaus Iohannis şi anume că el şi soţia sa au investit în imobiliare, în vreme ce unii au investit în educaţia copiilor.

Citeste si: DEZVĂLUIREA lui Klaus Iohannis. De ce nu are copii?

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ