REPLICA lui Macovei pentru PONTA după ce i-a pus eticheta de "duşmanul României"

| 05 sep, 2014

Candidatul independent la prezidenţiale îi transmite un mesaj lui Victor Ponta după ce candidatul PSD a declarat ieri seară, într-o emisiune Antena 3, că Monica Macovei este "duşmanul României".

"Ponta apărătorul cel mai înfocat al corupţiei şi hoţiei din România. Ponta confundă România cu baronii şi corupţii din PSD.

Victor Ponta mă numea, ieri seară, la televiziunea sa de casă, Antena3, locul unde se simte curajos, 'duşmanul României'.

Ponta confundă din nou România cu baronii şi corupţii din PSD. Nu este prima dată când Ponta apără un grup mafiot din PSD şi pe prietenii politici în defavoarea românilor. În vara lui 2012, Ponta a făcut praf statul de drept în România în speranţa că va pune mâna pe justiţie şi îi va scăpa de închisoare pe Năstase, Nicolescu, Nicuşor Constantinescu, Voiculescu şi toţi ceilalţi inculpaţi sau condamnaţi. În 'marţea neagră', Ponta a mai dat o lovitură României - o lege care să ofere super-imunitate baronilor PSD. O altă care să-i graţieze pe mafioţi a fost cu greu retrasă de la vot.

Afirmaţia lui Ponta este insultătoare la adresa tuturor românilor cinstiţi din această ţară. Din 'micul Titulescu' Victor Ponta a devenit 'marele arogant', călcându-i pe urme mentorului său Adrian Năstase.

Acţiunile din trecut ale lui Victor Ponta, când a apărat corupţia şi pe corupţi, arată ca acesta este duşmanul României şi al romanilor cinstiţi şi harnici, care s-au săturat de corupţia politică.

Am un mesaj pentru Victor Ponta: eu m-am luptat şi mă lupt că România să nu devină regatul baronilor şi hoţilor pe care îi protejezi. M-am luptat ca banii furaţi de la cetăţeni să se întoarcă la ei, ceea ce a început deja să se întâmple. Tu, Victor Ponta, rămâi apărătorul cel mai înfocat al corupţiei şi hoţiilor din ţara asta.

Eu cred că adevărata Românie este cea a oamenilor integri, oneşti, sinceri, care vor să nu mai fie abuzaţi de o clasă politică coruptă.", se arată într-un comunicat remis joi de Monica Macovei.

Citeşte şi: VICTOR PONTA, despre toţi adversarii din cursa prezidenţială

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 sep, 2014
cetatean roman
Procuror Securist- Tradator de tara
ca Procuror Tortionar si Tradator de tara, nu esti in masura sa Lupti pentru nimic in Romania...locul tau este la Groapa de Gunoi a Istoriei Romaniei...Da !!! vei fi Presedintele la Groapa de Gunoi !
07 sep, 2014
Romanii cinstiti
Felicitari dnei Macovei
Ponta este un monument de rea-vointa, prostie si incompetenta! Orice om sanatos la cap si cinstit a vazut demult ce fel de infractor e Ponta! Dna Macovei nu face decat sa dea glas romanilor cinstiti pe care ii reprezinta! Ponta nu e decat un lup tanar si rau pus in fruntea turmei de oi, care nu face altceva decat sa deschida usi peste usi hotilor si lupilor batrani care rapesc si fura tot ce pot si chiar mai mult decat au putut pana acum! Ponta e o catastrofa pentru Romania! E la putere de 2 ani si chiar nu a facut nimic altceva decat sa se certe cu Basescu! L-au pus la Mickey Mouse Prim-Ministru si uite ca se duce de rapa tara cu el in frunte ranjind!
07 sep, 2014
vally
in locul tau m as inpusca javra ordinara ,nu as mai comenta sau sa mai si candidez la cotroceni?..pai tu nenorocito care vorbeai aiurea prin europa si inca mai vorbesti ai curajul sa vb despre coruptie,hotie si etc...tu care ai construit sistemul asta securist in romania impreuna cu betivul si chiorul de basescu si acolitii lui,cine sa te voteze pe tine panarama draq majoritatea te ar spanzura si chiar asa esti un dusman al romanilor fmmm..
07 sep, 2014
sase sase
sitem securist?!
Poate Voiculescu se ocupa cu asa ceva .Ponta intradevar dupa declaratiile lui este splidar cu toti hotii , interlopii si puscariabiili din politica romaneasca, indiferent de partid. Dar cu precadere a celor din PSD. El s-a declarat solidar cu Nicusor Constantinescu, cu Duicu, cu Cosma, cu Nicolescu , el sustine ca Nastase, infractor de drept comun a fost detinut politic, el cu partidul sau doresc sa promoveze amnistie pentru toti hotii din PSD , deci este normal sa fie considerat adevaratul dusman al Romaniei.Minciuna si ipocrizia il caracterizeaza pe plagiator,la fel ca si pe toti membri OSD care il sustin. Si mi se pare ca si tu esti printre acestia. Probabil ai un roi de muste pe caciula. Stii cam unde se aseaza atatea muste!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ