Victor Ponta: Îl invidiez uneori pe Mazăre pentru decapotabile, cluburi şi bodyguarzi

| 05 sep, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat în faţa tinerilor social democraţi că şi el  îl invidiază uneori pe primarul Radu Mazăre pentru 'decapotabile, cluburi şi bodyguarzi'.

"În ciuda tuturor criticilor, a insultelor, înjurăturilor, scandalurilor, am fost alături de Radu în Constanţa. (...) Şi îl invidiez uneori, este adevărat, pentru decapotabile, pentru cluburi, pentru bodyguarzi, pentru alte lucruri pe care... Eu l-am întrebat dacă el mă invidiază pe mine şi mi-a spus în mod categoric: 'Nu, n-aş vrea să fiu în locul tău'. Şi are dreptate, într-un fel', le-a mărturisit Victor Ponta tinerilor social-democraţi prezenţi la Şcoala de vară a TSD.

El a menţionat că a fost de mai multe ori, împreună cu primarul Constanţei, în cartierul de locuinţe pe care acesta l-a construit pentru oamenii nevoiaşi, subliniind că România nu este o junglă, ci o familie în care fiecare are o şansă.

'Însă am fost cu Radu de mai multe ori în cartierele unde cei care credeau că n-au nicio şansă în Constanţa, în oraşul unde există Mamaia, locul celor mai mulţi bani şi celor mai mari petreceri, am fost cu el în cartiere unde oamenii credeau că n-au absolut nicio şansă, că nu vor avea niciodată o locuinţă, că nu va veni nimeni niciodată să le dea o bucată de pâine, că nu-i va întreba nimeni niciodată dacă au vreo boală sau dacă au cum să-şi ducă copilul la şcoală. (...) Vreau să vă rog să faceţi un efort şi să vă gândiţi că ţara pe care eu vreau să o conduc alături de dumneavoastră, ţara în care eu vreau să trăiesc şi aş vrea să trăiţi şi dumneavoastră nu e o junglă, ci o familie în care fiecare are o şansă', a afirmat Victor Ponta.

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, le-a spus tinerilor social-democraţi că el este un politician care este primar de 14 ani pentru că respectă oamenii.

'Sunt un supravieţuitor, sunt un politician care sunt primar de 14 ani şi care merge cu maşini decapotabile pe stradă (...) şi lumea mă salută. Ca să faceţi politică şi după patru ani, opt ani, 12 ani lumea să te salute şi să vină să facă fotografii cu tine, înseamnă că ţi-ai făcut treaba. (...) Toţi vreţi să ajungeţi undeva (...) fiecare în fel de fel de funcţii, să nu uitaţi niciodată de unde aţi plecat şi să-i respectaţi pe oameni', a afirmat Radu Mazăre.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ