Udrea despre aspectul său fizic: Ar putea fi un atu la Cotroceni

| 05 sep, 2014

Preşedintele PMP, Elena Udrea, candidat la alegerile prezidenţiale, a declarat vineri, la Valea Doftanei, că aspectul fizic contează, el putând fi un atuu chiar şi pentru 'locul de muncă de la Cotroceni'.

'Categoric da (contează- n.r.). Sunt multe femei preşedinte şi multe femei care deţin funcţii importante şi, dacă sunt şi drăguţe, dacă arată şi bine, atrag atenţia imediat. (...) Deci, categoric contează. Sunt şi studii că atunci când îţi cauţi un loc de muncă, spre exemplu, cei care au o prezenţă fizică plăcută sunt avantajaţi. Cred că şi pentru locul de muncă de la Cotroceni un candidat care are şi un aspect fizic plăcut este avantajat', a spus Udrea.

În context, aceasta a arătat că, dacă premierul Victor Ponta 'se pune pe slăbit', ar putea intra în competiţie cu ea.

'Acum, sigur, dacă se pune domnul Ponta pe slăbit s-ar putea să intre în competiţie cu mine, dar mă gândesc că nu apucă în două luni să mă depăşească nici la acest aspect', a precizat preşedintele PMP.

Întrebată care a fost feedback-ul pe care l-a primit în urma show-ului monden în cadrul căruia a cântat, Elena Udrea a spus că a fost 'foarte bun', adăugând că a primit apoi mii de mesaje.

'Când mă duc la o emisiune de ştiri, primesc 20 de mesaje (...). După o emisiune ca aceea primesc cam 2.000 de mesaje (...). Feedbackul a fost foarte bun. Oamenii au fost plăcut surprinşi de cât de bine cânt. Eu zic că nu am cântat deloc bine. (...) Mă pregătesc şi o să ţin chiar un spectacol. În felul acesta, mai reduc nişte cheltuieli de campanie. M-am decis să nu mai pun nici corturi, că şi alea sunt costisitoare, îmi fac spectacolele singură, aşa că o să am costuri cât mai mici în această campanie', a spus Udrea.

Preşedintele PMP a fost prezentă vineri la Festivalul Caşcavelei de la Valea Doftanei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 sep, 2014
El Condor
Ture
Sigur o sa-i prinda bine aspectul fizic (mai ales ca cel psiho-intelectual lasa de dorit), atunci cand va face ture in jurul Crotoceniului in cautarea unui FRAIER gen cameleonul pirato-frmer . Cat despre chestia cu atrasul atentiei (privirilor), cred ca s-a obisnuit lumea cu babe nebune .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ