Elena Udrea: Iniţiativa lui Tăriceanu de suspendare a preşedintelui este iresponsabilă

| 06 sep, 2014

Iniţiativa preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, de suspendare a preşedintelui Băsescu, este una iresponsabilă, neserioasă, nici nu iau în seamă această iniţiativă, a declarat Elena Udrea.

''Neserioasă, nedemnă de un om care are a doua funcţie în stat, iresponsabilă pentru că suntem într-un context internaţional în care e un conflict cu Ucraina, avem probleme interne privind starea economiei'', a spus Elena Udrea, întrebată de jurnalişti cum comentează declaraţia lui Tăriceanu de vineri privind suspendarea preşedintelui.

Iniţiativa lui Tăriceanu este pusă de Elena Udrea şi în contextul alegerilor prezidenţiale.

Citeşte şi: Ludovic Orban: Suspendarea preşedintelui la final de mandat este o aberaţie, un non-sens

''Scopul pe care Tăriceanu îl are este de a acoperi o nevoie de dezbatere a proiectului pe care îl propune pentru ţară. Şi el şi Ponta ar trebui să ne spună care sunt proiectele pe care le au pentru România. Să vii cu două luni înainte de alegeri să vorbeşti de suspendare arată cât de iresponsabil eşti, cât de lipsit de conţinut ca şi candidat la preşedinţie. Eu nu iau în seamă demersul'', a mai spus Elena Udrea, candidatul PMP la preşedinţie.

Acesta a precizat că nu este în vizită în precampanie la Târgovişte, a venit, sâmbătă, la Zilele Cetăţii Târgovişte.

''Nu este o vizită de precampanie, am venit pentru Zilele Cetăţii Târgovişte, pentru că sunt cetăţean de onoare al municipiului Târgovişte. Şi am primit acest titlu pentru proiectele importante care au fost făcute în localitate când eram ministru'', a mai spus Elena Udrea

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ