Elena Udrea: România are nevoie de lideri patriotici

| 07 sep, 2014

România are nevoie de unitate şi lideri animaţi de spiritul patriotic, care să aibă grijă de popor, a declarat preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), Elena Udrea, prezentă la manifestările organizate cu prilejul împlinirii a 142 de ani de la moartea lui Avram Iancu.

"E un moment important şi faptul că din ce în ce mai mulţi români vin aici, cred că arată nevoia pe care România o are de lideri patriotici, lideri care să aibă românismul şi naţionalismul în suflet, români care aşteaptă de la cei care îi conduc să aibă grijă de ţară, să aibă grijă de popor. Cred că momentul prin care trece România astăzi este unul în care avem nevoie de unitate. Avem nevoie de lideri care să nu mintă, de lideri care să îşi iubească ţara, să îşi iubească poporul şi eu cred că sunt mulţi români care pot construi o ţară frumoasă în care să ne fie drag tuturor să trăim", a spus Elena Udrea.

După ce a vorbit cu mai mulţi oameni, liderul PMP a spus că părerile celor cu care a discutat sunt diferite, apreciind însă că toţi cei prezenţi îşi doresc o 'Românie mai bună'.

'Oamenii sunt aici, unii sunt mulţumiţi, alţii sunt nemulţumiţi de ce se întâmplă cu ţara, dar, cu toţii, sunt convinsă, îşi doresc o Românie mai bună, în care fiecăruia dintre noi să-i fie drag să trăim. Eu sper ca toţi politicienii care au venit aici să primească lecţia românismului, lecţia patriotismului şi să decidă, împreună, un drum mai bun pentru România, din noiembrie încolo', a afirmat Udrea.

În momentul în care a plecat prin mulţime, unii dintre participanţi au huiduit-o pe Elena Udrea, în timp ce alţii au încurajat-o şi i-au urat să devină preşedintele ţării.

Împreună cu Elena Udrea s-au aflat mai mulţi lideri ai PMP, dar şi primarul Clujului, Emil Boc, care a stat alături de ea în timpul ceremoniilor desfăşurate în cimitirul de la Ţebea.

Tag-uri: elena udrea, Emil Boc
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 sep, 2014
tyrex
La puscarie kurva nerusinata si nesimtita te pomenesti ca tu esti patrioata aia de care duce lipsa Romania. Cata impertinenta si imbecilitate poate incape in tr-o centurista care s-a propulsat cu fundul prin patul lui bashinescu si care a ajuns chiar sa se creada mare pulitician.Tu ca si bashinescu batjocoriti pe fata acest popor si desi stiti bine ce javre sunteti pozati in ingerasi. Tu gandeste-te cum o sa-ti petreci timpul in puscarie parasuta aroganta lasa presedentia ca ala si-a batut joc de tine. Vezi ca la Jilava morcovii se dau taiati iar bashinescu nu o sa mai poata veni nici el sa ti aduca intregi. Dispari panarama drakului.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ