Elena Udrea: Voi cere ca toate semnăturile strânse de candidaţii la prezidenţiale să fie verificate

| 05 sep, 2014

Alegeri prezidenţiale 2014. Preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP) şi candidatul la preşedinţie al formaţiunii politice, Elena Udrea, a declarat că va cere ca toate semnăturile candidaţilor la preşedinţia României să fie verificate.

"Eu am strâns până acum aproape 150.000 de semnături. Sunt ultimul candidat intrat în competiţie şi nu este uşor să strângi semnături. Nu ştiu ce fac ceilalţi candidaţi, dar eu chiar o să cer ca toate semnăturile să fie verificate pentru că, probabil, foarte multe sunt copiate din acţiunile trecute de strângere de semnături. Noi strângem semnături în stradă, sunt semnături reale, nu sunt copiate sau falsificate. Deci, în mod cert cei care apar pe listele noastre sunt susţinătorii mei', a subliniat Elena Udrea.

Preşedintele PMP a afirmat, totodată, că faptul că Dreapta are mai mulţi candidaţi nu e o problemă.

'Nu cred că este o problemă că sunt mai mulţi candidaţi în zona de centru-dreapta pentru că, în turul doi va intra cel mai bun. Cu cât sunt mai mulţi candidaţi cu atât aduc mai mult electorat diferit la vot şi cu atât mai bine. Cel care va intra în turul doi, adică eu, îl va învinge mai uşor pe Victor Ponta', a afirmat Elena Udrea.

Ea s-a declarat convinsă că braşovenii o vor susţine pentru că a făcut multe pentru judeţul Braşov şi mai ales pentru municipiul reşedinţă de judeţ.

'Foarte mulţi ştiu ce am făcut pentru Braşov, investiţii de sute de milioane de euro în infrastructură, în dezvoltarea domeniului schiabil din Poiana Braşov, în alte domenii. Cred că braşovenii vor evalua foarte bine candidaţii şi îl vor vota pe cel care i-a ajutat, şi sper că mă vor vota pentru că am făcut la Braşov mai mult decât în orice altă localitate din România', a mai precizat Udrea.

Elena Udrea a vizitat vineri, începând cu ora 11.00, o fabrică de încălţăminte şi una de pal melaminat de pe fosta platformă Tractorul, după care s-a plimbat pe mai multe străzi din centrul vechi al Braşovului, până la Arena 'Ion Ţiriac' a Liceului cu Program Sportiv din Braşov, unde se desfăşoară festivalul Oktoberfest.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ