Klaus Iohannis: După ce câştig alegerile îl voi numi pe Cătălin Predoiu premier

| 06 sep, 2014

Klaus Iohannis, a declarat, sâmbătă, în cadrul reuniunii Ligii aleşilor locali ai PNL şi PDL, că primul lucru pe care îl va face după câştigarea alegerilor va fi să schimbe guvernul şi să-l numească pe Cătălin Predoiu în funcţia de prim-ministru.

Premierul din umbră al opoziţiei, Cătălin Predoiu, ar putea deveni şeful Executivului dacă primarul Sibiului va ajunge la Cotroceni.

Klaus Iohannis a precizat că acesta este primul lucru pe care îl va face după ce va ajunge preşedinte. El a mai spus că îşi doreşte ca România să fie o ţară prosperă, cu oameni liberi, care să nu depindă de stat.

''Noi ne dorim să fim forţa politică care conduce România în următorul deceniu şi schimbarea va începe foarte repede. Nici şase luni nu a guvernat PSD practic singur şi ce s-a văzut e că nu s-a schimbat mai nimic, că şi-a păstrat vechile metehne, că noi, opoziţia, suntem în situaţia să protestăm aproape săptămânal faţă de acte normative care încalcă democraţie, să protestăm împotriva unor acte normative care vin să creeze un avantaj net pentru candidaţii celor de la putere. Eu vă spun că este nevoie de schimbarea guvernului şi imediat după câştigarea alegerilor prezidenţiale abia aştept să am ocazia să îl numesc pe Cătălin Predoiu prim-ministru'', a declarat Klaus Iohannis.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ