ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: Alianţa electorală PSD-UNPR-PC, admisă de BEC

| 09 sep, 2014

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. BEC a adoptat marţi o decizie de admitere a protocolului de constituire a alianţei electorale PSD-UNPR-PC.

Potrivit unui comunicat al BEC, a fost luată şi o decizie de admitere a protocolului de constituire a alianţei electorale Alianţa Creştin-Liberală Partidul Naţional Liberal - Partidul Democrat Liberal (ACL PNL-PDL).

Totodată, BEC a adoptat o decizie de respingere a protocolului de constituire a alianţei electorale Alianţa Naţională a Agricultorilor, formată din Mişcarea Agricultorilor din România şi Partidul Popular şi al Protecţiei Sociale.

S-a luat şi o decizie de respingere a protocolului de constituire a alianţei electorale Alternativa Naţională, formată din Partidul Socialist Român şi Partidul Dreptăţii Sociale.

BEC a adoptat o hotărâre privind aprobarea regulamentului de organizare şi funcţionare a birourilor electorale constituite pentru alegerea şefului statului şi a aparatului de lucru al acestora şi o decizie privind documentele pe care trebuie să le conţină propunerile de candidatură care vor fi depuse la BEC la alegerile pentru preşedinţie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ