Traian Băsescu: Un candidat, OFIŢER SUB ACOPERIRE

| 09 sep, 2014

Preşedintele Traian Băsescu susţine că unul dintre candidaţii la alegerile prezidenţiale din acest an ar fi ofiţer sub acoperire. Şeful statului spune că ştie despre cine este vorba şi avertizează că ar fi gata să publice numele respectivului candidat dacă „acesta nu îşi va completa CV-ul”. Dezvăluirea ar urma să fie făcută, susţine preşedintele, abia după ce vor fi depuse toate candidaturile oficiale pentru preşedinţie.

„Candidații au timp ca înainte de a-și depune candidaturile să-și completeze CV-ul, dacă au fost ofițeri acoperiți sau nu”, a spus Traian Băsescu la un post televiziune.

Întrebat ce va face, dacă acel candidat nu va spune acest lucru, șeful statului a spus că îl va demasca.

„Am obligația s-o spun. Am obligația s-o facă, există lege care interzice serviciilor să își facă cunoscute rețelele, ofițerii, dar când discutam despre funcția de președinte al României nu poți să nu informezi. Nu spune nimeni să o faca serviciul, că n-are voie prin lege, dar candidatul are obligația să o facă. Și voi fi în măsură să vă aduc probe ce înseamnă acest dublu buton”, a mai spus șeful statului, potrivit digi24.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 sep, 2014
El Condor
... DUBLU BUTON ...
Curios limbaj la unul care nu are "nici in clin, nici in maneca" cu serviciile de turnatori - formatori - urecheati. Sa fie lupte interne si in breasla securistilor , iar cameleonul pirato-fermer (in viitor mare comandant de barca plina cu aurul fraierilor romani) sa cante muzica jevreiasca in fasia gasa?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ