Tăriceanu: Nu am făcut cererea de suspendare a preşedintelui ca să-l graţiez pe Voiculescu

| 09 sep, 2014

Preşedintele Senatului şi lider al PLR, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat marţi, la Satu Mare, că nu a făcut cererea de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu pentru a ajunge el preşedinte interimar şi a-l graţia apoi pe Dan Voiculescu, această idee fiind de fapt un atac al adversarilor.

'Una din direcţiile de atac este că am iniţiat suspendarea preşedintelui şi demiterea ca să ajung preşedinte ca să-l graţiez pe Voiculescu. Vă spun că e ultimul lucru la care m-am gândit în momentul în care am făcut cererea de suspendare. Nu pentru aceste lucruri am făcut cererea de suspendare a lui Băsescu, ca să ajung eu preşedinte să încep să graţiez pentru că nu acesta e obiectivul unui preşedinte', a afirmat Tăriceanu, într-o întâlnire cu membrii PLR Satu Mare.

Liderul PRL a explicat că nu are în intenţie să graţieze pe nimeni şi că vrea să schimbe stilul de a face politică.

'Nu am plan să graţiez ca preşedinte pe nimeni. În primul rând că graţierea nu o face preşedintele de capul lui. Graţierea se face pe baza unui resort în care Ministerul Justiţiei prezintă un punct de vedere. Mă depărtez şi mă detaşez complet de stilul de a face politică al lui Traian Băsescu, care este stilul unipersonal. Într-o ţară modernă deciziile nu se iau după bunul plac, ci se iau împreună cu instituţiile care contribuie la funcţionarea unui domeniu sau altul, pe baza unor analize, părerii specialiştilor, aprobărilor legale', a mai spus Tăriceanu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ