Macovei – poate această femeie să nu fie isterică?

| 09 sep, 2014

Răspuns simplu: Nu. Eurodeputatul demonstrează prin ultimele ieşiri publice faptul că rămâne tributar aceluiaşi stil nociv de a face politică, pe care Monica Macovei l-a practicat “cu succes” din 2012 şi până în prezent.

Ruptă complet de orice simț al realităţii şi prizonieră a propriilor obsesii, Macovei vine cu acuzaţii halucinante, susţinând că premierul Victor Ponta, preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu, dar şi UDMR ar face jocurile Rusiei.

Proaspăt vopsită în candidat independent după ce a părăsit Partidul Democrat Liberal, Monica Macovei a lansat un atac la adresa lui Victor Ponta şi a lui Călin Popescu Tăriceanu, cât şi la adresa Uniunii Democrate Maghiare din România, pe care i-a acuzat că “fac acum jocul Moscovei” lansând teme privind suspendarea preşedintelui, respectiv, proiectul autonomiei Ţinutului Secuiesc. În opinia europarlamentarului, lansarea în dezbatere a unor teme de acest gen “parazitează România inutil şi produc o criză politică” pe care ţară noastră nu şi-o poate permite în contextul tensionat din regiune.

Adevărată spină iritativă rămâne totuşi pentru Monica Macovei posibilitatea unei noi suspendări a preşedintelui Traian Băsescu. Într-un fel, nu ar trebui să ne mire dacă ne amintim comportamentul fostului membru PDL din timpul suspendării lui Băsescu din vara lui 2012, atunci când Macovei a dus o puternică campanie de intoxicare a cancelariilor europene, avansând teoria unei lovituri de stat, în care judecătorii şi procurorii s-ar fi aflat sub ameninţare.

Astăzi, Macovei afirmă cu ipocrizie că tema privind suspendarea preşedintelui ţării este “foarte gravă şi falsă”, considerând că românii ar avea de pierdut în urma unui astfel de demers.

“Este iresponsabil să produci o criză politică atunci când ai un conflict, un război la graniţa de est a României, când Federaţia Rusă atacă şi când sunt şi declaraţii ale preşedintelui Ucrainei care se referă la ameninţarea chiar împotriva României”, a precizat Macovei.

Şi asta în condiţiile în care declaraţiile Monicăi Macovei vin în urmă unei acţiuni concertate de denigrare a propriei ţări, pe care europarlamentarul a dus-o cu minuţiozitate în urmă cu doi ani, lovind împotriva intereselor României. De altfel, Monica Macovei este probabil singurul europarlamentar care a cerut în Parlamentul European sancţionarea statului pe care îl reprezintă.

Astfel, ultimele afirmaţiile făcute de recent de Macovei nu fac altceva decât să trădeze ipocrizia unui fost procuror comunist deghizat mai nou în candidat independent la preşedinţia României.

Citeşte şi: Monica Macovei: TĂRICEANU m-a dat afară din Guvern când am refuzat să semnez acte ilegale

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 sep, 2014
galos
Nu stiu cine este mai isterica
Oare Monica Macovei este isterica pentru ca spune un adevar, sau draguta de Alexandra Radu se isterizeaza pe cei care - i se pare dumneaei - il apara pe presedintele Basescu?
Alexandra draga, mai citeste, mai casca ochii (evita latrina 3 te rog) si cand ai sa cresti mai mare (la minte), atunci o sa ne hotaram daca merita sau nu sa-ti citim articolele.
O zi buna.
09 sep, 2014
xyz
Tinerica, tinerica, dar de mic se prinde si mai bine spalarea pe cap sau agentii infiltrati.. ;)

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ