Monica Macovei: Ponta și Tăriceanu fac jocul Moscovei lansând tema suspendării lui Băsescu

| 07 sep, 2014

Candidatul independent la prezidenţiale Monica Macovei a declarat duminică, într-o conferinţă de presă, că suspendarea preşedintelui solicitarea UDMR de autonomie a ţinutului secuiesc sunt teme false, dar generatoare de criză politică în contextul în care la graniţa de est a României Federaţia Rusă a pornit o agresiune armată.

Monica Macovei consideră că 'Ponta, Tăriceanu şi conducerea UDMR fac acum jocul Moscovei'.

"A lansa acum tema suspendării preşedintelui insultă inteligenţa românilor. Dacă preşedintele pleacă, care este logica să îl suspendăm acum ?', a declarat Monica Macovei.

Citeşte şi: Tăriceanu anunţă începerea procedurii de SUSPENDARE a lui Traian Băsescu


Aceasta a precizat în aceeaşi conferinţă de presă că tema suspendării preşedintelui este una dintre cele două teme care 'parazitează în acest moment România şi produc o criză politică'.


O altă temă la care s-a referit candidatul la prezidenţiale a fost solicitarea UDMR de autonomie a aşa-numitului ţinut secuiesc. 'Este iresponsabil să produci o criză politică când ai un conflict, un război, la graniţa de est a României unde Federaţia Rusă atacă şi când sunt declaraţii ale preşedintelui Ucrainei care se referă la ameninţări împotriva României', a declarat Monica Macovei.

Ea a subliniat că în acest context o asemenea cerere de autonomie ar alimenta tensiunile. 'În acest moment să vii cu o astfel de idee nu face decât să producă o ameninţare împotriva României. Nu ştiu dacă conştient sau inconştient, dar cei care fac asemenea declaraţii fac în realitate jocul Moscovei împotriva intereselor României', a spus politicianul.

Candidatul independent la Preşedinţie a făcut un apel către politicieni să fie responsabili în declaraţiilor lor şi să se ocupe de problemele reale ale cetăţenilor şi 'să nu încerce să câştige campania electorală pe principiul 'separă şi cucereşte''.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 sep, 2014
dragos
cei cinstiti
n-are nici o legatura cu comunismul!
07 sep, 2014
marin
tu vaca comunista vorbesti? sa-ti fie rusine nemernica!!!!!
07 sep, 2014
DRAGOSVALY
cei corecti
n-are nici o legatura cu comunismul !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ