România TV.net: Victor Ponta: Vom discuta despre suspendare după ce văd un act oficial către Parlament

| 07 sep, 2014

Victor Ponta a afirmat, la România TV că subiectul celei de-a treia suspendări a preşedintelui Traian Băsescu va fi discutat de către PSD doar după ce Parlamentul va fi sesizat oficial în legătură cu acest subiect.

Victor Ponta a afirmat că nu a examinat încă scrisoare prin care Călin Popescu Tăriceanu invita partidele politice parlamentare să susţină un demers al PLR de a-l suspenda din funcţie de preşedintele Traian Băsescu. "Când o să vedem actul de acuzare sau propunerea de suspendare vom discuta (...) Nu pot să comentez pe un comunicat de presă, până nu văd un act oficial către Parlament", a declarat Ponta.

Acesta a spus că îşi menţine poziţia faţă de oportunitatea suspendării din 2012 a preşedintelui Băsescu precum şi cea de susţinere a declaraţiei din Parlament, adoptată în luna iunie anul acesta, prin care lui Băsescu i se cerea demisia ca urmare a scandalului iscat în jurul relaţiilor dintre Mircea Băsescu şi clanul lui Bercea Mondial.

În schimb, Ponta a criticat schimbarea de poziţiei a liberalilor care s-au alăturat susţinătorilor tradiţionali ai şefului statului, PDL şi PMP. "În urmă cu trei luni, parlamentarii liberali votau alături de noi pentru demisia lui Traian Băsescu, una dintre ultimele ocazii în care au fost liberi să voteze cum vor. Acum s-a terminat cu libertatea lor", a mai comentat Victor Ponta.


Citeste mai mult pe RTV.NET.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ