Gabriela Firea: În această săptămână vom avea o consultare în PSD pe tema suspendării preşedintelui

| 08 sep, 2014

Social-democraţii vor avea o consultare în cursul acestei săptămâni pe tema suspendării preşedintelui, cel mai probabil înaintea congresului partidului, care va avea loc vineri, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, senatoarea PSD Gabriela Firea.

"În acest moment există două curente de opinie - pe de o parte, ideea că orice om, fie el preşedinte sau simplu cetăţean, atunci când încalcă legile ţării, şi mai ales Constituţia, trebuie să plătească de îndată, şi nu la o dată ulterioară. Şi celălalt punct de vedere, cu privire la faptul că o campanie electorală pentru referendum nu ar face decât să-l pună pe Traian Băsescu în situaţia de a se victimiza şi de a mai stoarce lacrimi de la electorat, spunând că nu este lăsat să-şi încheie în mod democratic mandatul şi să meargă la pensie după două mandate prezidenţiale. Zilele acestea vom avea o şedinţă la vârful PSD şi se va lua o decizie pe care o vom comunica. Va trebui să analizăm foarte profund, inteligent, toate argumentele - şi pro, şi contra', a explicat Gabriela Firea, care este purtător de cuvânt al campaniei prezidenţiale a PSD.

Citeşte şi:  Ilie Sârbu: Dacă ne-am uita atent la ceea ce face preşedintele, găsim fapte mai grave


Ea a subliniat că argumentele pro şi contra suspendării preşedintelui vor ţine cont de interesul românilor, urmând să se ia o decizie.

'Ca parlamentar mă voi supune şi eu acelei decizii. (...) Este nevoie de o decizie zilele următoare, pentru că există şi posiblitatea aceasta de a semna scrisoarea preşedintelui Senatului', a menţionat senatoarea Gabriela Firea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ