Traian Băsescu: Citesc lucrarea de doctorat a premierului. Nu reuşesc să găsesc câteva pagini neplagiate

| 08 sep, 2014

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat luni că citeşte lucrarea de doctorat a premierului Victor Ponta 'de la 1 la 10', în contextul în care a înţeles că primul ministru este 'frământat' de ceea ce citeşte el.

'Am înţeles că este frământat (n.r. premierul Victor Ponta) de ce cărţi citesc. Îi citesc lucrarea de doctorat de la 1 la 10 şi nu reuşesc să găsesc câteva pagini neplagiate', a spus şeful statului la Palatul Cotroceni.

Premierul Victor Ponta l-a provocat vineri pe preşedintele Traian Băsescu să spună dacă a mai citit şi altceva în afară de 'Levantul' lui Mircea Cărtărescu, într-un mesaj pe pagina sa de Facebook în care precizează că şi el a acceptat provocarea de a nominaliza câteva cărţi pe care le-a citit şi le consideră valoroase.

'Am acceptat provocarea jurnalistului Costi Rogozanu (nu a fost deloc absurdă!) de a nominaliza câteva cărţi pe care le consider foarte valoroase şi care mi-au plăcut foarte mult: Umberto Eco - Baudolino; Mika Waltari - Amanţii din Bizanţ; Llosa - Peştele în Apă; Mătuşa Julia şi condeierul; James Clavell - Vârtejul; Beigbeder - Iartă-mă, ajută-mă!; John Darwin - After Tamerlane; Amin Maalouf - Stânca lui Tanios; Kissinger - Despre China; Marin Sorescu - Trei dinţi din faţă; Petru Dumitriu - Cronica de familie; Petre Sălcudeanu - Biblioteca din Alexandria. Îl provoc mai departe pe Traian Băsescu - să ne spună dacă a mai citit şi altceva decât Levantul în ultimii ani!', a scris premierul Ponta pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Victor Ponta, provocare literară pentru BĂSESCU

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ