Kelemen Hunor: Este inoportună şi inutilă declanşarea procedurii de suspendare a preşedintelui

| 08 sep, 2014

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, consideră că declanşarea procedurii de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu ar fi inoportună şi inutilă.

"În acordul de colaborare nu am prevăzut acest lucru. Putem discuta mult şi bine. Dar dacă cineva vrea să dea şansa preşedintelui o lună de zile să facă campanie, să spună acest lucru. Noi nu considerăm că asta este menirea noastră, deci nu afectează în niciun fel prezenţa noastră în coaliţie. (...) Este inoportună şi inutilă declanşarea procedurii de suspendare a preşedintelui. Cel care face acest lucru ar privi spre trecut, şi nu spre viitor. Motive constituţionale putem căuta. Eu nu am căutat, nu am analizat activitatea preşedintelui de la ultima suspendare şi până azi', a afirmat, luni, Kelemen Hunor la Parlament.

El a precizat că preşedintele PSD, Victor Ponta, nu a cerut un astfel de sprijin din partea UDMR şi că formaţiunea sa nu a discutat despre acest subiect cu preşedintele Senatului.

Citeşte şi:  Călin Popescu Tăriceanu a început demersurile pentru suspendarea preşedintelui

'Săptămâna trecută eram plecat din ţară, de aceea nu am participat la şedinţa coaliţiei', a adăugat Kelemen.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a anunţat luni că a început demersurile referitoare la iniţiativa de suspendare din funcţie a şefului statului şi că le-a prezentat şefilor de grupuri parlamentare argumentele sale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ