Tăriceanu: Grupurile liberal-conservatoare au votat pentru susţinerea suspendării preşedintelui

| 08 sep, 2014

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat luni că grupurile liberal-conservatoare de la Camera Deputaţilor şi Senat au votat în unanimitate pentru susţinerea propunerii sale de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu.

'Le-am prezentat colegilor grupurilor liberal-conservatoare cererea de suspendare, a fost supusă la vot şi în unanimitate au subscris acestui punct de vedere', a spus Tăriceanu la finalul şedinţei parlamentarilor PC şi PLR.

El a adăugat că a propus un calendar de suspendare care poate fi modificat, iar propunerea sa va fi analizată de toate grupurile care susţin suspendarea pentru a fi în conformitate cu prevederile Constituţiei.

Preşedintele Senatului a mai precizat că încă nu a primit un răspuns de la premierul Victor Ponta cu privire la propunerea de suspendare, iar despre UDMR, care nu susţine suspendarea preşedintelui, a spus că 'este dreptul ei'.

Citeşte şi: VASILE BLAGA: Nu suntem interesaţi de demersul de suspendare a preşedintelui Băsescu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ