Dan Voiculescu: Misiunea mea e departe de a se fi încheiat. Ura lui Băsescu mă face mai puternic

| 07 sep, 2014

Dan Voiculescu, condamnat la zece ani de închisoare în dosarul ICA, a postat pe blogul său un mesaj prin care spune că misiunea sa e departe de a se fi iîncheiat, iar "ura lui Băsescu îl face mai puternic, mai demn, mai curajos".

"În ultima perioada m-am gandit, in mod egoist, la mine. Insa gandindu-ma la mine, fara sa vreau am ajuns sa ma gandesc la voi, la familia mea. Dar aceste ganduri imi apartin si nu este cazul sa le fac publice.  Am noroc de foarte multa iubire – pe care o simt cu toata fiinta mea – din partea familiei. De asemenea, ma simt norocos ca am puterea sa nu fiu afectat de ura vrajmasilor.
In schimb, dupa ce am stat de vorba cu voi, cei dragi din familia restransa, familia mare si familia foarte mare, am ajuns cu gandul la ticalosi, fiinte fara onoare, invidiosi si razbunatori", scrie Dan Voiculescu pe blogul său.

Citeşte şi: Dan Voiculescu va executa pedeapsa în cel mai dur regim

Ura lui Basescu ma face mai puternic, mai demn, mai curajos.

Intorcandu-ma la mine, m-am gandit la rezultatele muncii mele care au fost intodeauna la vedere, transparente oricand, pentru oricine.

Sute de milioane de euro taxe si impozite platite la stat (conform datelor disponibile pe site-ul ministerului de finante – 326 de milioane de euro numai in ultimii 10 ani), zeci de mii de locuri de munca in companiile pe care le-am fondat, cel mai puternic grup romanesc de presa urmarit zilnic de cca 10 milioane de romani, fundatii cu scop umanitar dar si cu scopul promovarii inteligentei si performantei tinerilor (5.000 de tineri talentati sustinuti de Fundatia pentru Dezvoltarea Romaniei).

Evident insa ca cea mai mare realizare ramane Familia, copiii mei minunati, nepotii mei dragi si prietenii mei de suflet (unii dintre ei ca si copiii sau fratii mei).

Simt ca misiunea mea e departe de a se fi incheiat. Am indeajuns de multe resurse interioare pentru a gandi si concretiza lucruri, încheie Dan Voiculescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 sep, 2014
Ponta Plagiatoru
Păi de aia zice securistu că e puternic, că se simte cum pute în celulă. Îi pute picioarele.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ