Traian Băsescu: Cred că după alegeri fuziunea PNL-PDL nu se va face

| 09 sep, 2014

Preşedintele Traian Băsescu a declarat marţi că nu crede că fuziunea dintre PNL şi PDL se va realiza după alegerile prezidenţiale.

'Cred că după alegeri nu se va mai face nicio fuziune, indiferent care este rezultatul (n.r. al alegerilor prezidenţiale) şi se va face o fuziune PDL-PMP cu asta basta. (...) Şi dacă va câştiga Iohannis şi dacă va pierde Iohannis fuziunea nu se va face', a declarat preşedintele Băsescu, la B 1 Tv.

El a subliniat că liderul PDL, Vasile Blaga, a făcut o mare greşeală.

'Trebuia să lase PNL să se ducă cu candidatul lui, cu şase case, cu premier Grivco, cu ce vrea, să nu fi avut aroganţa să anunţe: eu am făcut cu PNL şi nu aud de preşedinte, să nu aud de PMP, el trebuia să adune PMP, Forţa Civică, ţărăniştii într-o alianţă şi sigur îşi băga candidatul în turul doi că are structuri mult mai bine decât PNL', a arătat şeful statului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ