Iohannis la Grivco - o istorie care durează de ani buni

| 05 sep, 2014

Președintele PC Sibiu, Constantin Sofrone, a precizat că istoria relației dintre Klaus Iohannis și Dan Voiculescu ar data chiar din 2008, când aceștia s-au întâlnit împreună cu Codruț Sereș.

Pentru Klaus Iohannis actuala campanie pentru prezidențiale devine din ce în ce mai asemănătoare cu un maraton al minciunilor și nu de orice fel, ci exact acel tip de neadevăruri care ustură și compromit mai cel mai tare când sunt dezvăluite. Deși ne așteptam să nu mai apară detalii suplimentare în cazul vizitei la Grivco, din 2009, în legătură cu care mărturia lui Codruț Sereș părea să-l fi umilit și compromis definitiv pe Iohannis, am avut surpriza să constatăm că se poate și mai rău pentru liderul liberal. Președintele PC Sibiu, Constantin Sofrone, a pus gaz pe focul la care este perpelit de câteva zile Iohannis, când a făcut o nouă dezvăluire despre relația acestuia cu Voiculescu. Concetățeanul lui Iohannis a precizat că istoria relației dintre primarul Sibiului și Dan Voiculescu ar data chiar din 2008, când aceștia s-au întâlnit împreună și cu Codruț Sereș.

Citeşte şi: Klaus Iohannis nu a fost la Grivco, cum nu a fost nici la Băsescu

”În 2008, Dan Voiculescu cu domnu Sereș au fost într-o audiență la primarul Klaus Iohannis. Au fost la primărie. Noi în 2008 am declarat că nu o să susținem niciun candidat pentru Primăria din Sibiu și am decis să îl susținem pe domnul Klaus Iohannis. Este ceva de notorietate. Și în 2012, la negocierile din USL nouă celor de la PC ne-a revenit locul să punem primarul. Și până la urmă a venit cineva din afară și a venit domnul Iohannis. Totul a venit de sus (n.r.: referindu-se la conducerea centrală a PC și la Dan Voiculescu), s-a discutat în alianță. Noi doar am primit recomandări să nu facem atacuri la persoane (n.r.: referindu-se la Klaus Iohannis)”, a dezvăluit președintele PC Sibiu, citat de psnews.ro.

Din păcate, în aceste condiții, pentru Iohannis nu mai rămâne mare lucru din alura de campion al cinstei și corectitudinii germane, cum a fost prezentat de o echipă prea grăbită. Cu astfel de dezvăluiri succesive, mutările posibile pentru candidatul sibian s-au restrâns considerabil, toate semnele indicând că acesta se îndreaptă spre o retragere inevitabilă din cursa electorală.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 sep, 2014
marginean
A fost sau n-a fost revolutie la Grivco? Satul arde si baba se piaptana, ca si cad Basescu ar fi un ciumat si nu PRESEDINTELE Romaniei. Lui Johannis i se tot cauta bube in cap, daca n-ati gasit decat grivco, mergeti si va culcati pana la alegeri. Daca natiunea va primi presedintele pe care il merita, acesta nu va fi Johannis.
06 sep, 2014
Konrad
Klaus Johannis si Grivco
Nu oameni buni, Johannis nu s-a dus la Grivco, el a fost dus la Grivco, cladire care pentru Johannis a fost un oarecare sediu al politicienilor in Bucuresti, politicieni care sunt azi la guvernare. Dar dece Dragnea, care a fost si el in aceiasi zi la Grivco si acuza la randul sau prezenta lui Johannis acolo nu este la fel de infierat? In ce lume traim, oameni buni?
05 sep, 2014
cantautor
Coane Fanica,
eu nu te iau nici pe tine,nici pe Ponta,nici pe Iohannis pe incredere
parerea mea este ca,din nefericire,in politica de la noi,cel ce minte mai mult se pare ca ajunge sus...
Ex:Ponta a ajuns PM..
poate ajunge si Presedinte
Iohannis de ce n-ar avea voie?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ