TRAIAN BĂSESCU, aşteptat degeaba la sediul PMP

| 22 dec, 2014

Reprezentanţii PMP s-au adunat, luni, la sediul partidului, unde fuseseră anunţaţi că va veni Traian Băsescu pentru a-şi prelua biroul, dar după câteva ore de aşteptare au aflat că fostul preşedinte "nu are în program" această acţiune.

În prealabil, activiştii PMP au decorat unul dintre gardurile sediului formaţiunii cu patru afişe mari, în care Băsescu era înfăţişat alături de cancelarul Angela Merkel. preşedintele Obama şi fostul preşedinte francez Sarkozy.

Şi jurnaliştii au fost anunţati de membrii echipei liderului PMP Elena Udrea, că fostul preşedinte va veni la sediul de partid "după ora 11", pentru a-şi lua în primire biroul special amenajat de "amicii din PMP". Apoi, aceiaşi le-au comunicat jurnaliştilor lăsaţi în stradă, pentru că accesul în sediu era interzis, că fostul preşedinte nu va mai trece pe la sediu. "Nu e în regulă", a comentat un lider al PMP, anunţurile total contradictorii despre prezenţa lui Băsescu la sediul PMP.

În final, la orele prânzului, la sediu şi-a făcut apariţia fostul consilier de stat Dorel Onaca, care le-a comunicat jurnaliştilor că Traian Băsescu nu vine luni la PMP, pentru că "nu are în program acest lucru".

Preşedintele PMP Elena Udrea a anunţat înainte de scrutinul prezidenţial că fostul preşedinte va fi prezent în 22 decembrie, în prima zi după finalizarea mandatului său, la sediul PMP, und i se va amenaja un birou, Băsescu dorind ca acest cadru să fie suficient de încăpător şi pentru decorarea cu tablouri.

Traian Băsescu a petrecut, duminică, alături de soţie şi mai mulţi lideri din PMP, în frunte cu Elena Udrea, la o berărie din Herăstrău, el fiind întâmpinat la intrare de Udrea, cu un buchet de flori, şi aplaudat de cei aflaţi în incintă.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 dec, 2014
katy
pai n-are de ce sa vina la pmp, doar udroaica a spus ca e un partid prea mic pentru basel ! o sa aterizeze direct in "marele"pdl -sau mai exact,vechiul pnl...asta a fost indicatia data lui joian in campanie, la vila lac...
24 dec, 2014
diferit
Dotare birou la PMP.
Am inteles de la d-na Udrea ca fostul presdinte si-a trimis ceva lucruri persoanale. Dar vreun pat are acolo ? S-ar putea sa aiba nevoie atunci cand intalnirile se vor lungi si poate are nevoie de (de)liberari cu conducerea la varf A PMP.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ