Traian Băsescu, despre filajul cu fostul ofițer SRI, Adrian Radu: Nu văd care e problema

| 29 apr, 23:26

Despre momentul în care fostul președinte Traina Băsescu a fost filat în timp ce vorbea cu un fost ofițer SRI într-un parc din Capitală, fostul președinte susține că este foarte relaxat și nu are niciun fel de problemă în ceea ce privește filajul.

Sunt păzit datorită riscurilor generate de istoricul cu Omar Haysamm, pe de altă parte de istorii cazre țin de structurile de securitate. Dacă sunt păzit, nu sunt păzit pentru că am nu știu ce favoruri. Mie statul român nu mi-a dat nici măcar cât averam dreptul prin lege.

La câte știu strebuie să fiu foarte bine protejat. SPP mă păzește să nu-mi dea unul cu bâta în cap. Sunt alții care trebuie să mă protezeje informațional, pentru că sunt un fost președinte al României. Nu poți să lași un fost președinte care știe câte știe să umble nesupravegheat. Eu privesc lucrurile acestea foarte relaxat. Nu văd care e problema”, a spus Traian Băsescu.

 

Citeşte şi: Radu Adrian, fostul ofițer SRI care s-a întâlnit cu Băsescu: Ne-am întâlnit întâmplător. Mă cunoaște în calitate de ziarist

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ