Traian Băsescu, la Congresul PMP: Nu vă voi conduce

| 08 feb, 11:35

Traian Băsescu a participat la Congresul PMP, unde a fost primit cu ropote de aploaze.  Fostul preşedinte a declarat că îşi doreşte un parteneriat cu PMP-ul, însă nu şi conducerea acestui partid.

"România are nevoie de un partid nou, un partid care să poată genera în mod categoric speranţă, un partid care să poată pleca
de la 0 si nu este usor şi care să se afirme ca fiind un partid capabil (...) Azi sunteţi într-un congres cu un număr de reprezentanţi care poate fi invidiat de orice partid. Nu ştiu dacă putem să facem un congres pe stadion, nu de alta, dar e frig", a declarat Traian Băsescu, la Congresul PMP.


"Vom avea un parteneriat în care vă voi pune la dispoziţie experienţa mea, dar nu vă voi conduce. Tot timpul va avea în mine un partener pentru că e o idee în care cred şi vreau să o ajut să se materializeze. Sunt convins că împreună cu PNŢCD vom crea o structură capabilă să convingă şi să câştige", a mai declarat Traian Băsescu.

Citeşte şi: Traian Băsescu revine în politică şi spaţiul public. Fostul preşedinte a ajuns la Congresul PMP

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ