Traian Băsescu: PSD o să plângă după Victor Ponta. Ce îi reproşează lui Dacian Cioloş

| 13 ian, 09:08

Liderul Mişcării Populare, Traian Băsescu, a declarat, marţi, la România TV, că PSD "va plânge" după fostul premier Victor Ponta pentru că partidul nu are alţi lideri. Totodată, Traian Băsescu l-a criticat şi pe actualul prim ministru, Dacian Cioloş.

Traian Băsesu a declarat că Victor Ponta are în continuare viitor politic dacă dovedeşte că este nevinovat în dosarul în care a fost trimis în judecată.

"Victor Ponta a fost chemat ca martor. Eu cred că are un viitor politic dacă dovedeşte că este nevinovat în dosarul în care a fost trimis în judecată. El nu are caracter, dar talent de politician are. Mă tem că o să plângă PSD după el, la un moment dat, pentru că n-are alţi lideri", a precizat Traian Băsescu.

Citeşte şi: Traian Băsescu, primul interviu după condamnarea fratelui său: A fost o înscenare

Fostul şef de stat l-a criticat pe Dacian Cioloş pentru faptul că nu i-a spus cancelarului german Angela Merkel că aderarea României la Schengen nu este condiţionată de raportul MCV.

"Are vocalubular bruxellez, dar îi trebuie forţa politică de convingere. Eu aş fi reacţionat pe loc la conferinţa de presă cu Angela Merkel. Eu i-aş fi spus, de dragul legislaţiei UE, că MCV nu este în tratate, că e o soluţie după ce am semnat tratatele şi că Schengenul nu poate fi legat de MCV. Măcar pentru poziţia publică în care premierul Cioloş spune cancelarului Merkel care leagă Schengen de MCV că în tratatul de aderare al României şi în tratatul Uniunii Europene nu există nicio legătură între MCV şi adearea la Schengen. Aceasta este o problemă strict tehnică. (...) Eu sunt de acord că avem probleme cu corupţia, dar părerea mea e că Austria e mult mai coruptă decât România, în Italia şi Grecia corupţia există mai puternic decât la noi. Ce caz mai puternic de corupţie  există decât scandalul Volkswagen? Dacă erau în România, până să se facă ancheta erau deja arestaţi", a adăugat Băsescu la România TV.

Citeşte şi: Dezvăluiri incredibile făcute de Traian Băsescu: Cum a ajuns Codruţa Kovesi procuror general

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 ian, 16:46
MARIA
Furtuna gandirii pozitive
Persoana cu o minte inchisa la orice subiect , rareori reuseste. Cautam urgent colaboratori part time care vor sa castige bani in timpul liber intr-un proiect unic la nivel mondial ce vizeaza intrarea pe piata americana a cartilor electronice. Inchiem contract de comision. Pentru detalii, trimiteti mesajul PROIECT la adresa [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ