Traian Băsescu participă la Congresul PPE de la Madrid

| 21 oct, 14:40

Traian Băsescu participă miercuri și joi la lucrările Congresului PPE, pe agenda sa figurând și o serie de întrevederi cu foști sau actuali demnitari, printre care și Nicolas Szarkozy, transmite Agerpres.

Potrivit unei postări pe pagina de Facebook a fostului șef al statului, în cursul primei zile a Congresului PPE, Băsescu urmează să se întâlnească cu Jacek Saryusz-Wolski, vicepreședinte PPE și vicelider al Grupului PPE din Parlamentul European, precum și cu Antonio Lopez-Isturiz, secretar general PPE și eurodeputat.

Tot miercuri, fostul șef al statului român va avea o întrevedere cu bilaterală cu Dimitris Avramopoulos, comisarul european pentru Migrație, Afaceri Interne și Cetățenie. Băsescu are stabilită pentru miercuri și o întâlnire cu comunitatea românească din Madrid.

Joi, 22 octombrie, Traian Băsescu urmează să aibă întrevederi cu Johannes Hahn, comisar european pentru Politica de Vecinătate și Negocieri pentru Extindere, cu Joseph Daul, președintele PPE, cu Nicolas Sarkozy, fost președinte al Republicii Franceze, și cu Angelino Alfano, ministrul italian al Internelor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ