Adriana Săftoiu: Băsescu a spus că Elena Udrea este CREAŢIA LUI în politică

| 23 oct, 09:06

Adriana Săftoiu, fost purtător de cuvânt al lui Traian Băsescu, a declarat la Realitatea TV, că ea este cea care i-a sugerat Elenei Udrea să îşi dea demisia din funcţia de consilier prezidenţial, în octombrie 2005, după dezvăluirile care au apărut în presă despre Dorin Cocoş şi legăturile cu grupul Petrache Bittner.

Săftoiu a precizat că la momentul respectiv a primit următoarea replică de la Elena Udrea: "După mine, veţi pleca toţi de la Cotroceni!".

Întrebată ce relaţie a avut cu Elena Udrea în perioada în care au lucrat la Administraţia Prezidenţială, Adriana Săftoiu a precizat că nu s-au simpatizat foarte tare, dar nici nu poate spune că a avut un conflict cu aceasta, şi nici că s-au certat:

"Aici e legenda. Cu siguranţă nu ne simpatizam foarte mult. Nu a existat un conflict, nu pot spune că ne-am certat sau că ne-am aruncat cuvinte dure. Este adevărat că eu i-am sugerat să demisioneze după acea campanie medică care a durat cam două luni de zile, în care era implicat Dorin Cocoş, soţul ei. Cred că era şi doamna RenateWebber prezentă la discuţie. Dar nu pot spune ca am avut un conflict. Iar când i-am spus de demisie, Elena Udrea mi-a zis "Dupa mine, veţi pleca toţi!". Şi aşa a fost, după plecarea ei, în aproape un an, am plecat toţi cei care făceam parte din echipa prezidenţială".

Săftoiu a admis că în cartea sa poate fi suspectată de subiectivism, dar în final, o carte de memorii este marcată de note subiective, a subliniat aceasta:

"Pot fi suspectată de subeictivism, dar o carte de moemorii are şi note de subiectivism.(...) Dar Băsescu a spus ca Udrea este creaţia lui în politica, el este cel care a spus că este onestă şi că nu a făcut compromisuri el a spus cp este demnă să fie preşedinte".

Totodată, Săftoiu a mai atras atenţia asupra faptului că după ce şi-a încheiat mandatul de preşedinte, tot Traian Băsescu s-a plâns de cum arată România.

"Având o şansa uimitoare timp de 10 ani, şi la final sa te plângi tu de cum arată Romania", a mai adăugat aceasta.

Citeşte şi: EXPLOZIV! Traian Băsescu apare în dosarul Elenei Udrea de la DNA

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 oct, 11:19
Rosca
Super-oportunitate de castig la domiciliu! Avem nevoie de cei mai seriosi oameni, pentru cel mai serios program de lucru la domiciliu! Cerinte: varsta minima de 18 ani, cunostinte minime de folosire a calculatorului, de lucru cu documente tord si pdf, de navigare pe internet, de utilizare a email-ului. Oferim instruire gratuita, pas cu pas. Numai persoanele foarte serioase sunt asteptate sa solicite detalii la adresa de email: [email protected]
23 oct, 09:59
Elena Toma
Nu iti trebuie experienta sau cunostinte de specialitate! Trebuie doar sa ai calculator si conexiune la internet. Este usor ceea ce ai de facut! Noi te invatam totul, pas cu pas si simplu! Te vei bucura cand vei vedea imediat rezultate! Pentru mai multe detalii, cauta-ne la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ