TRAIAN BĂSESCU PREMIER? Gheorghe Tinel ar fi de acord cu o alianță PNL-PMP pentru a da jos Guvernul Ponta

| 27 dec, 2014

Democrat-liberalii înglobați în PNL transmit că sunt pregătiţi să bată palma cu PMP-ul condus de Elena Udrea şi să-l pună pe Traian Băsescu premier, pentru a dărâma Guvernul Ponta și a veni astfel la putere.

Declaraţia a fost făcută vineri, de liderul grupului PDL din Camera Deputaţilor, Tinel Gheorghe, în emisiunea "100 de minute", de la Antena 3. "Vă faceți frate cu Dracu' - că așa este o metaforă - ca să treceți puntea, cu PMP, care poate să spună: 'Da, dar numai cu Traian Băsescu premier'?", l-a întrebat moderatoarea Alessandra Stoicescu pe Tinel Gheorghe, care a răspuns afirmativ.

"Stați să vedem. În primăvara lui 2012, Victor Ponta s-a făcut frate cu Gabi Oprea, deși îl criticase în 2010, 2011 și 2012, până să vină la guvernare, extraordinar. (...) Da, ce o să facem acum ...? Se creează o nouă majoritate politică ce trebuie să guverneze România", a replicat Tinel Gheorghe.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 ian, 09:49
Costica Muresan
derbedeul asta lar pune pe besinos prim ministru jegosu

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ