Traian Băsescu, la cumpărături. Întrebarea care l-a încuiat pe fostul şef al statului

| 05 ian, 11:25

Fostul președinte Traian Băsescu a mers, duminică, la cumpărături într-un hipermarket din Capitală. Remarcat de clienții din hipermarket, fostul șef al statului s-a oprit, le-a zâmbit, a strâns mâinile și s-a fotografiat cu cei care au dorit.

O telespectatoare Digi24 a trimis fotografiile pe care le-a făcut cu Traian Băsescu și a redat discuția purtată cu fostul președinte:

„I-am spus că mi-ar plăcea să-l văd prim-ministru și că sper să nu se lase de politică. A zâmbit, dar nu a făcut alte comentarii: O să vedem, deocamdată ne odihnim. L-a întrebat soțul meu dacă vrea să facem poze împreună...a fost răbdător și zâmbitor. Am mai schimbat câteva vorbe, apoi a venit altcineva care voia să facă poze. Am văzut doar oameni dornici să facă poze, în prezența mea nu a fost nimeni care să-l înjure”, a povestit Mirabela Stoica.

Fostul președinte obișnuia să iasă la cumpărături și în timpul mandatului. Erau de obicei momente-cheie, în așteptarea rezultatelor unor scrutine, și era un prilej de a face declarații. Celebrul episod cu „țigancă împuțită” s-a petrecut tot la cumpărături, scrie digi24.ro.

Tag-uri: traian basescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 ian, 11:53
Liviu Raduta
OM TRAI SI OM VEDEA .TOTUL E POSIBIL .LA NOI IN TARA .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ