Jurnalistul Radu Tudor, dezvăluiri INCENDIARE despre Traian Băsescu

| 30 dec, 2014

Jurnalistul Radu Tudor susține că în dosarul ”Mircea Băsescu- Bercea Mondial” ar exista o serie de înregistrări incendiare, inclusiv cu Traian Băsescu.

”Din informațiile mele, în acest dosar există și o serie de înregistrări secrete, care nu au fost date publicității. În unele dintre ele apare chiar și președintele Traian Băsescu”, a declarat Radu Tudor, la Antena 3.

Radu Tudor susține că, din informațiile sale, procurorii nu sunt prea dornici să se aplece serios asupra acestui dosar și nu doresc să analizeze la dosar toate înregistrările care apar, inclusiv presupusele înregistrări cu Traian Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

25 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 ian, 07:46
GEORGETA
AI DESEULE CARE PUTI DE ZECE ANI TOT MANANCI KKAT DESPRE BASESCU VA DAT LECTIIM LAN TOATE SLUGILE ANPUTITE AL LUIM FELIX SI TOT MAI MANANCI KKAT SICTIRI ZOAE ANPUTITA CA NEAM LAMURIT CU VOI.
31 ian, 10:05
Maricica sora Georgetei
Mars ! Mai invata gramatica ...... Sluga basista esti tu ..... poti sa-l iei de mana si sa mergeti impreuna acolo unde va e locul ... la puscarie !
06 ian, 02:36
vali
Prea multe pretentii ai d-le Tudor! Cum sa se dea drumul la dosar, si mai ales,DE CINE? de procurorii CONTROLATI de Kovesi, sluga preasupusa a lui basescu? Se stie ca a fost numita de calaul ultimilor 10 ani, si ca toata procuratura e controlata de Basescu, prin Kovesi.Ce nu e clar, pentru ca, ar zice base "eu te-am pus acolo, sluga!"
03 ian, 15:10
anado tauriga
inregistrari cu T Basescu
Daca ai inregistrarile, da-le baiete pe goarna, nu le tine pentru Mos Gerila ( Mos Craciun a plecat acasa, intre timp), sa stie toata lumea.
Daca nu le dai, inseamna ca sunteti niste mari coprofagi si manipulangii, tu si colegii care ti-au facilitat difuzarea stirii fara acoperire!
03 ian, 09:50
vasile tomazian
In sfarsit, iata ca RADU TUDOR detine -ca de obicei- inca o serie de "inregistrari secrete" si de buna seama unice ! El stie précis, ca si colegii sai de la Antena 3 (doar are "informatii", nu-i asa ?), ce exista in dosarele procurorilor si, mai ales, ca "procurorii nu sunt prea dornici sa se aplece serios asupra acestui dosar". Iar LUIZA POPA -tot ca de obicei- fata buna raspandeste orice gogomanii.
Si atunci sa ne mai miram ca atatia l-au votat pe Ponta, chiar daca acesta este pe deplin compromis !
01 ian, 16:25
rodi
Oferte de lucru pe timp de criza! Alternativa noastra este cea mai sigura si mai serioasa! Oferim din start contract legal! Oamenii au inceput deja sa lucreze! S-au facut primele plati! Avem dovada! NU e joc piramidal si NU e MLM! Castigurile sunt garantate! 300 de dolari lunar, pentru operatori online, cu 3 ore de lucru pe zi! Va expediem detalii, dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ