Klaus Iohannis: Biroul lui Traian Băsescu este prea întunecat

| 28 dec, 2014

Klaus Iohannis a dezvaluit de ce a refuzat biroul fostului presedinte Traian Basescu: este prea intunecat si nu se poate obisnui acolo.

Klaus Iohannis refuza biroul fostului presedinte Traian Basescu. Informatii aparute in presa spun ca bioul prezidential urmeaza sa fie chiar sigilat, nici macar consilieriul prezidential Dan Mihalache neputand lucra acolo.

Intr-un interviu acordat presei locale din Sibiu, Klaus Iohannis a dezvaluit misterul biroului prezidential: biroul lui Basescu este "prea intunecat".

"Biroul care a fost folosit de predecesorul meu este un birou care pur si simplu mi s-a parut prea intunecat si atunci am vizitat biroul de deasupra unde au avut biroul si alti doi presedinti si mi s-a parut mai potrivit pentru stilul meu", a spus Iohannis.

Iohannis a mai precizat ca amenajarea biroului ales de el nu este foarte importanta, deoarece este deja functional pentru un mandat sau chiar doua.

"Amenajarea nu e o chestiune foarte importanta. Sigur, e important cum arata biroul, dar el este mobilat, poate sa functioneze si 5 ani, si 10 ani fara niciun fel de problema", a precizat Klaus Iohannis pentru Turnul Sfatului.

Ion Iliescu si Emil Constantinescu au ocupat acelasi birou in timpul mandatelor lor, insa Traian Basescu a refuzat spatiul, pe motiv ca fusese destinat ca dormitor pentru cuplul Ceausescu sau pentru oaspeti. Basescu s-a instalat in fostul birou al lui Ceausescu.

Citeşte şi: Klaus Iohannis părăseşte biroul lui Băsescu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 dec, 2014
ego
`DICTATORUL`
@Andreea Mihai-Cucoană, degeaba te pretinzi ziaristă, eşi doar superlativul noţiunii de cretinism pentru supratittlul articolului. Nici la cratiţă nu cred ca eşti bună. Pun pariu că nu ştii să faci nici măcar un ceai fără să te uiţi în cartea de bucate. Aia doar cu poze, fiindcă dacă are text eşti în ceaţă şi îti provacă dureri de ţeastă.
28 dec, 2014
elena
job
Lucru pe calculator, max. 3 ore pe zi, pentru un castig de cel putin 300 de euro lunar, oferta serioasa.
Cei interesati trimiteti textul "JOB" la adresa de email [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ