Traian Băsescu tânjeşte după funcţia de preşedinte al ţării. Ce mesaj a postat pe Facebook

| 01 apr, 21:31

În ultima perioadă Traian Băsescu este tot mai activ pe Facebook fiind mai prezent decât în perioada când era preşedintele României. Astfel, Băsescu a postat un anunţ potrivit căruia va face o vizită privată în Republica Moldova, la invitaţia preşedintelui Nicolae Timofti. Fostul preşedinte a precizat că "poziţiile pe care le voi exprima în această vizită privată NU ANGAJEAZĂ ROMÂNIA."

Mesajul postat de Traian Băsescu pe Facebook:

"Pe 2 şi 3 aprilie voi efectua o vizită privată în Republica Moldova, la invitaţia preşedintelui Nicolae Timofti. Atît în prima zi cît şi în cea de a doua zi a vizitei vom avea discuţii consistente legate de situaţia de securitate din regiune, situaţia de securitate a României şi a Republicii Moldova, evoluţia proceselor de apropiere de Uniunea Europeană a Republicii Moldova, precum şi relaţia bilaterală.
Cu acest prilej voi vizita biserica de lemn maramureşeană "Sfinţii Martiri Brîncoveni" dăruită de România, Cetatea Soroca şi voi avea o întîlnire cu presa.
Cu prilejul vizitei îmi va fi conferit Ordinul "Ştefan cel Mare".
Fac precizarea că poziţiile pe care le voi exprima în această vizită privată NU ANGAJEAZĂ ROMÂNIA .", a scris Traian Băsescu pe Facebook.

 

Citeşte şi: Traian Băsescu, declaraţie ULUITOARE despre soția sa: ”De 40 de ani NU reușesc să scap de ea!"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 apr, 03:41
Alex
Mascariciul fost presedinte,are vise erotice,se viseaza ca-i presedinte in continuare.Cine-l trezeste?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ