„Trebuie să îi învinețim ochii”. Cum plănuia Boris Johnson să bată un jurnalist

| 16 iul, 20:19

Jurnaliștii de la The Guardian au publicat o serie de editoriale despre Boris Johnson, politicianul favorit în cursa pentru lider al Partidului Conservator și noul prim-ministru al Marii Britanii. Printre acestea, se numără și un material amplu, care explică un plan odios pus la cale chiar de Johnson, prin care acesta dorea să bată un jurnalist.

În 1990, Johnson ar fi fost înregistrat în secret în timp ce oferea adresa lui Stuart Collier, jurnalist veteran la News of The World, unui prieten, Darius Guppy, acesta dorind să aranjeze ca jurnalistul să fie bătut cu sălbăticie, pentru că acesta ar fi investigat unele activități ilegale ale sale.

Cu toate acestea, atacul nu s-a petrecut niciodată, iar după ce înregistrarea a ajuns în spațiul public în 1995, Johnson a susținut că întreaga conversație ar fi fost o glumă.

Stuart Collier, jurnalistul implicat în incidentul care a avut loc în urmă cu peste trei decenii, susține că Boris Johnson nu este potrivit pentru funcția de prim-ministru al Marii Britanii. Collier a cerut ca Johnson să-și ceară iertare public pentru afirmațiile făcute.

„Eu nu am considerat că a fost o glumă. Tocmai de aceea, mi-am avertizat soția să aibă grijă”, a spus Collier, pentru The Guardian.

Tag-uri: marea britanie
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ