Trei ingineri silvici au deschis un cinematograf 9D. Simţi că treci prin ecran

| 21 sep, 16:41

Sarkany Arpad (55 ani), Adrian Apostu (41 ani) si Gabriel Rozorea (42 ani), ingineri silvici de profesie, au deschis un cinematograf 9D in Dino Parc, parcul cu dinozauri pe care il detin in Rasnov.

Antreprenorii au investit 30.000 de euro in cinematograful 9D, unul dintre putinele astfel de cinematografe in Romania. 9D este o experienta multisenzoriala, in care spectatorii simt ca trec prin ecran si devin personajele principalele ale actiunii. In plus, un cinema 9D implica miscari hidraulice ale scaunelor, apa, vant, fulgi de zapada, fum si pistoalele interactive, elementele speciale care redau senzatia unui parc de distractii. Tot la Dino Parc Rasnov a fost deschis si un cinematograf 2D, dupa o investitie de 10.000 euro.

Photo credit: Relu Calota

Cinematograful 9D are o capacitate de 12 locuri si va functiona zilnic in intervalul orar de vizitare a parcului, 10:00-18:00, cu exceptia zilelor de marti, vineri si sambata, cand parcul va fi deschis pana la ora 20:00, pentru cele doua tururi ghidate de noapte care incep de la 19:30 si 20:00. Pretul biletului pentru cinematograful 9D este de 10 lei, iar accesul la cinematograful 2D este inclus in pretul biletului de intrare. Ambele cinematografe vor rula filme si documentare tematice, cu si despre dinozauri, dar si alte productii de aventura, comedie sau horror. Odata cu inaugurarea cinematografului 9D, fondatorii au organizat si un tur noctur in parcul cu dinozauri, ceea ce a implicat o cheltuiala de 100.000 euro.

Cinematograful a fost achizitionat din China. In acest moment, accesul la cinema 9D este permis doar celor care platesc si biletul pentru vizitarea parcului. Pe viitor, vor sa introduca si o taxa noua pentru acei vizitatori care nu doresc sa faca turul outdoor, ci doar sa aiba acces la exponatele din interior, la jocurile interactive si la cinema.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ