Tribunalul Bucureşti a admis cererea de înregistrare a partidului M10

| 09 iul, 11:08

Tribunalul Bucureşti a dispus, ca instanţă de fond, acordarea personalităţii juridice partidului M10, formaţiune condusă de europarlamentarul Monica Macovei, şi înregistrarea acestuia în Registrul partidelor politice, potrivit unui comunicat citat de Agerpres.

"Mulţumim tuturor celor care au făcut posibil acest prim pas, începând cu militanţii şi susţinătorii care au strâns semnături şi pun suflet în construcţia M10. M10 există pentru a oferi o alternativă la sistemul transpartinic corupt. Suntem, din acest punct de vedere, un partid anti-sistem. Cei care vor o alternativă la clasa politică expirată au acum un partener şi un sprijin: M10 există pentru ei", se arată în comunicatul formaţiunii.

Potrivit sursei citate, M10 s-a născut "din mobilizare civică în jurul candidaturii independente a Monicăi Macovei la Preşedinţie" şi duce mai departe acest spirit.

"Credem în merit, muncă, modestie, normalitate. Detestăm populismul şi dublul discurs. Suntem un partid reformist: vrem reforma profundă a României. Nu propunem nimic şocant, milităm pentru ce e firesc: o ţară prosperă, cinstită, nepoluată, în care să trăim decent şi cu plăcere", se susţine în comunicat.

Totodată, reprezentanţii M10 reafirmă că îşi propun să reformeze "administraţia ineficientă, învăţământul şi sănătatea dominate de precaritate".

"Ne luptăm ca lucrurile să fie privite de jos în sus, de la oameni şi comunităţi înspre binele comun. Nu mai acceptăm privilegii pentru nimeni, ci vrem să creăm şanse pentru fiecare om din această ţară. Contăm pe toţi oamenii decenţi şi oneşti; contaţi pe noi! Nu ne lăsăm şi nu vă lăsăm", se precizează în comunicatul formaţiunii conduse de Monica Macovei.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ