Tu stii care sunt cele mai bune agentii de pariuri?

| 22 iun, 12:50

In general o casa de pariuri nu se poate schimba dramatic in doar cateva luni, dar poate veni cu ceva imbunatatiri si in acest fel atrage anumiti clienti care pana la acele modificari nu erau interesati.

La o privire atenta aproape toate casele de pariuri online care au obtinut licenta pentru Romania s-au adaptat cerintelor noastre si au schimbat bonusurile de bun venit, au introdus promotii speciale si au inceput sa dea mai multa atentie serviciului cu clientii. Unele dintre aceste agentii nici macar nu aveau interfata si ofertele in limba romana, lucru de neacceptat pentru unii pariori.

Pentru a veni in ajutorul celor care doresc sa parieze online, Ponturi Bune Romania, a realizat un sondaj in randul cititorilor si a alcatuit topul agentiilor si caselor de pariuri online preferate de romani:

150 RON BONUS la UNIBET. PARIAZA ACUM >>>

Unibet si-a consolidat pozitia de lider in Romania, pe langa cotele si oferta generoasa pentru evenimente sportive cu care mereu s-a laudat, de cateva luni a venit si cu o interfata noua, mai usor de incarcat pentru browserele noastre si bineinteles mai usor de folosit. Bonusul a ramas neschimbat, 50% pana la 150 RON pentru un prim pariu fara risc, este probabil singurul minus care il putem gasi la aceasta agentie. Pe durata Campionatului European din Franta Unibet a lansat o pagina speciala pentru promotii exclusive, cum ar fi pariuri gratuite si cote marite special.

Pentru ca “verzii” au aplicatie atat pentru Android cat si pentru iOS, nu avea cum sa lipseasca un bonus pentru primul pariu plasat de pe mobil/tableta: pariu 100% gratuit de 50 RON.

Principalele avantaje de la Unibet: cele mai mari cote, cea mai buna oferta cu pariuri speciale, bonus pe mobil, peste 15.000 de evenimente transmise live, aplicatii dedicate dispozitivelor mobile, concursuri atractive.

Pariaza ACUM la NETBET cu 1500 RON BONUS >>>

Cele mai impresionante upgrade-uri le-am vazut la Netbet, daca la inceput nu parea un jucator important pe piata din Romania, schimbarile ce au venit la inceputul anului au modificat mult imaginea acestei case de pariuri devenind astfel una de top. Problemele care apareau pe site atunci cand era mult trafic par de domeniul trecutului, acum platforma se misca destul de bine foarte rare sunt momentele cand trebuie sa asteptam mai mult pentru a plasa un pariu. Nu este zi in care sa nu fie macar o promotie la Netbet, iar acum la Euro am “inotat” in bonusuri - la acest capitol sta cu siguranta cel mai bine.

Bonusul pentru clientii noi de la Netbet este in prezent de 450 RON (100%) dar el poate creste cu urmatoarele 4 depozite ajungand la un total de 1500 RON. De pe mobil ai toate motivele sa pariezi pentru ca primul tau pariu este gratuit in limita a 40 RON.

Principalele motive pentru care sa incerci Netbet: pachet de bun venit la sport de pana la 1500 RON, bonus pe mobil, cote bune, oferta bogata, transmisiuni live, multe oferte, optiunea “inchide pariu”.

IA 200 RON BONUS si pariaza la SPORTINGBET >>>

Sportingbet este o casa de pariuri foarte cunoscuta in Romania si nu numai, nu sare-n ochi cu vreun bonus incredibil de bun venit sau alte “oferte soc” in schimb isi face treaba. Dispune de o interfata stabila, foarte usor de utilizat (mai ales daca este incepator in pariuri online), se misca fara delay, gasim usor meciurile si pariurile pe care vrem sa le facem. Primul tau pariu plasat aici este 100% fara risc in limita a 200 RON, iar daca pariezi cu sume mari Sportingbet este locul tau, exista o zona VIP prin care clientii care cheltuie sume mari de bani sunt rasplatiti pe masura, cu excursii in destinatii exotice, premii in bani cash si diferite gadgeturi de ultima generatie.

Daca esti utilizator de iOS ai o aplicatie dedicata, daca nu, poti folosi varianta de mobil m.sportingbet.ro care este rapida si are comenzile lizibile pentru o utilizare facila.

Principalele avantaje de la Sportingbet : primul pariu este gratuit, bonus acumulator, optiunea “inchide pariul”, transmisiuni live, premium club

1000 RON la FORTUNA – PARIAZA ACUM

Fortuna a aparut la noi mai intai prin agentiile de teren insa dupa ce si-a pus site-ul la punct a trecut si in online. Chiar daca in acest moment se pot face paruri fara probleme, la cote competitive  si cu o oferta buna daca nu cautam pariuri speciale, la platforma utilizata in prezent ar mai putea aparea modificari. Exista un conflict intre versiunea in romana si cea in engleza a site-ului iar promotiile ar trebuie mai bine aranjate, de exemplu cele pentru sport sa nu fie in sectiunea cazino.

Turneul final din Franta a modificat si la Fortuna pachetul de bun venit care poate ajunge la 1000 RON prin pariurile fara risc, returnarea mizei pe jocurile de la Euro si pariurile de pe mobil. La Fortuna poti sa faci depozite si/sau retrageri direct din agentiile stradale, este o optiune de care celelalte case prezentate aici nu dispun.

Puncte forte Fortuna: pachet la sport de 1000 RON, cote mari, depozite/retrageri direct din agentii

100% pana 500 RON BONUS la Winmasters!

Printre primele agentii care au luat licenta, Winmasters a atras rapid atentia prin bonusul de bun venit care desi s-a schimbat de multe ori a ramas mereu 100%, acum fiind de pana la 500 RON. Interfata a suferit modificari doar din punct de vedere al design-ului, au fost schimbate culorile, icon-urile si logo-ul dar din punct de vedere tehnic nu au aparut imbunatatiri. Cel mai important lucru este ca acum exista o versiune speciala de mobil m.winmasters.com pentru ca la inceput nu exista asa ceva, site-ul functiona doar pe o tema responsive.

200 RON, 365 RON, 300 RON si acum 500 RON au fost bonusurile de la Winmasters, desi suma maxima a bonusului s-a schimbat si o sa se mai schimbe in esenta a ramas la fel, adica cat depui atat primesti in limita indicata.

Principalele avantaje de la Winmasters: bonus mare de bun venit, cote atractive, promotii speciale pentru competitiile importante

Cel mai mare bonus din ROMANIA: 100% pana la 200 EURO>>>

Betfair este una dintre casele de pariuri online despre care vorbeam la inceput, ca nu avea interfata in limba romana, promotiile nu erau traduse  insa asta s-a schimbat de ceva timp. Desi aici se poate paria normal ca la orice alta agentie, Betfair este in general selectata de cei care fac trading cu cote (exchange). Este abia a doua agentie prezenta aici care dispune de aplicatii pentru cele mai importante sisteme de operare a dispozitivelor mobile, Android si iOS.

Un upgrade important a venit si la bonusul de bun venit care acum e pe placul pariorilor romani: 100% pana la 200 de euro.

Principalele motive pentru care sa incerci Betfair: bonus 100% de bun venit, exchange, optiunea “inchide pariul”, aplicatie pentru mobil

PARIAZA SI TU ACUM LA CELE MAI BUNE CASE DE PARIURI DIN ROMANIA >>>

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 ian, 21:33
IdergeMen
canadian pharmacy stromectol
The discovery of estrogen independent ER activity in ER mutant breast cancer is consistent with the observation that endometrial cancer patients with ER mutant tumors have lower body mass indexes than patients with ER wild type tumors 134, indicating that excess estrogens may not play as large a role in ER mutant tumor formation stromectol dosage for pinworms These patients can be treated the same way as patients with a normal ovarian reserve

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ